5

Манол

преди 4 години

А какво е наказанието за супер секси млада мацка, която се държи скандално провокативно в присъствието на мъж, ако не - да и отпердашат един голям член, по розовата алинея?!

4

Анонимен

преди 4 години

Хаха, дежурните кукумявки тръгнали да вадят съчицата в окото на другия. А кога ще разобличат собствените си помии, които лъснаха пред целия свят последните 5 години. То не беше секс скандали, детска порнография, подкупи, изнасилвания, дори стигнаха до там да си вадят очите едни други.***, пикая, плюя и повръщам връз тая мерзост, наречена холивуд. Още малко и ще се цанят морален компас за истинските нормални хора. Айде на 2м под земята, изверги!

3

Анонимен

преди 4 години

Да направят филм и за левите/социало-комунистически пропаганди идващи от цялата MSM - CNN, MSNBC, DW, WP, NYT и т.н. Но няма да се случи, защото ((господарите)) им така са казали.

2

А сега сериозно

преди 4 години

Рискована работа. Ако са си измислили нещо шокиращо, както обикновено се прави във филмите за да има тръпка, Ейлс ще ги осъди яко и ще им пребере приходите от тая боза, че и отгоре.

1

Анонимен

преди 4 години

Hоливуд защо не направиха първо филм за техния си Харви Уайнстийн?? Поне имат информация и факти от първа ръка. И самите те са участвали . Ами Полански?Ама нападайки Фокс Нюз заради коцкар с пъти по-безобиден от Харви Уайнстийн им върши работа.