15

зеленски

преди 4 години

До ЗозоАКО Е ВКЛЮЧЕН --ПРАЩА АКО НЕ Е---ПЛАЩА НА ПОЗНАЙ ДЕ

14

БДЖ София

преди 4 години

Трябва да се събира пари за ЦК на ГЕРБ.Да могат да са на власт.Пенсия 250лв-геноцид.То няма икономика какви глупости пишете.

13

Анонимен

преди 4 години

В България има сто и петдесет хиляди вдигащи бариери пазача, с началници бивши и настоящи ченгета, като на вторите, фирмичките им се водят на близки роднини. В болшинството от тези фирмички заплатата се формира по следния начин. Ей ти петстин кинта в картата и едно писмо. Що тъй, никой не знае ? Което пък отново доказва че за всички незгоди в държавата са виновни само и единствено гладните корумпирани трудоустроени непрокопсаници, завзели властта с преврат през 44 година, избили интелигенцията .

12

Анонимен

преди 4 години

Има нетърпимост към правителството и генералския кръг. Правителството е некомпетентно, корумпирано и вредно, и въпреки че Винету иска да не плаща вече на генералите , които го назначиха, те най вероятно ще го сменят с друг абдали.Така че нетърпимост трябва да има към държавния рекет и лобизъм, държавните поръчки през които се усвояват и крадат пари, към генералите , които назначават правителството и към nрocтoтиятa.

11

Старчето

преди 4 години

Голяма част от зъболекарите крият яки доходи, ама вече зъби не ми останоха ха.Учителите яко доят родителите и не плащат данъци, ама внуците пораснаха ха.

10

Ангел

преди 4 години

На този Горанов трепането му е малко .Една нормална държава не прави пари основно от данъци а развива Бизнеси .Прави Бизнес в други държави .Работи си сама стратегическите сектори .Не да ги дава на Чешки ,Австрийски,Американски или Канадски дружества ,забележете с Държавно участие!!!Значи може държавни дружества на гореизброените страни да правят Бизнес в България но нямаме Българска компания с Държавно участие да прави Бизнес в тези страни .Така 1 държава става богата .Не от данъци!!!

9

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, кво стана бря? Нали новите касови апарати пращат информация на всяка секунда :))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 4 години

Хората изнесоха без последствия, безнаказано милиардите на КТБ и 16 милиарда евро гербаджийски заем, тука тия паляци лъжат хората с някакъв сив сектор, дето хората крият някой лев за да оцеляват.ЦИРК!

7

Анонимен

преди 4 години

Само Горанов може да прави нетни операции!Глобява НАП като мести едни пари от една сметка в друга-шменти капели!Защо не върне милиард и половина,които Дянков взе от НЗОК?Това са вноски направени от частния бизнес и то реални пари,а не като парите на държавата да са само на хартия и реално не са внесени!Защо намалява пенсиите от НОИ на тези,които се осугуряват в ДЗПО с 20%,като вноската в тях е 5%?!Да ги намали с 5%!

6

Анонимен

преди 4 години

Така следят та дрънкат искам да попитам иваило Иванов според него нормално лие автоцентър да определя цената на друг автоцентър и тоя същия на какво основание се интересува от клиентите.Понеже един автоцентър аутокамт се слави с кражбата на клиенти а не с честна работа та питам колегите в Пловдив кога ще минат в Ловеч и да закрият това

5

Приятелски кръг

преди 4 години

До хТи си зомбиран *** за да искаш това! В същото време няма кой да вземе 20 млрд. от истинските изедници! Колкото повече пари се внасят в тая кочи.на, толкова повече крадливи ръце се протягат към тях! Това е проблема! Събираме капачки заради *** в парламента, които притежават цялата ни икономика и не плащат за това, а не че си пил и не си си взел фискалния бон! Недокла.тен ***!

4

Анонимен

преди 4 години

Народа е казал - Рибата се вмирисва от главата!Когато тези по върховете на властта спрат да крадат, тогава и народа ще спре да укрива доходи и ще изкара всичко на светло.

3

Държава=мафия!

преди 4 години

Данъците са кражба от народа! Данъците са неморални. Данъците са хуманната форма на робовладелската система.Задкулисната власт краде от труда на народа чрез данъчните системи. Това което се събира от данъците не е равно на това което се връща под формата на инфраструктура и социални услуги. Не само не е равно ами разминаванията са в пъти!Навсякъде в системата има огромни течове и не се знае къде изтичат тези пари. Става въпрос за милиарди всяка година.

2

Анонимен

преди 4 години

А колко милиарда ДДС отписаха данъчните?

1

х

преди 4 години

Искайте си касовите бележки. Аз играя на една игра в заведенията: "Това не е фискален бон, а сметка. Моля донесете ми фискален бон"....Хахаха, ще си счупят краката да бързат, тарикатите. Знам, че така им е заповядано, но после нали ревем, че няма пари за пенсии, пътища и т.н.