57

времето ще покаже

преди 4 години

китай е име от световен елемент то е избрано във следващите сто години да бъде сега е момента им да се възползват всичко има начало и край.

56

Анонимен

преди 4 години

Ами време беше Китай да покаже среден пръст на хамериканците !

55

Стряскащ факт

преди 4 години

Империята на Злото Сащ скоро ще престане да съществува.

54

Из Дън Сяо Пин

преди 4 години

Много интересно какво планират краварите - затваряне на държавата? Как си представят като всичко съвременно работи с 90% китайски технологии и патенти?? Забавни са, големите и тлъсти смешници.

53

ГИБЕЛ

преди 4 години

Това е краят на Сащ.

52

Анонимен

преди 4 години

До 49Бизнесът ще се адаптира на мига. Даже по-бързо от държавната им администрация, след като получи следващо писмо от ЦК на Китайската Ком. партия.В писмото мило и нежно ще им пишат, че до даата еди коя си или минават на каквото е наредено или хлопват кепенците.И точно тези, които въртят там бизнес за милиарди, ще се адаптират ама мигновено.При нас е друго - на управниците ни нареждат едни дядки от големия бизнес, по телефона от САЩ и те реагират мигновено, но в наша вреда.

51

Анонимен

преди 4 години

Нашето правителство похарчи милиарди, от както ни будалкат, че щели да направят електронно правителство и да облекчат живота на хората, които по сто пъти им носят ръкописно едни и същи данни.Други държави за 10 пъти по-малко пари приключиха тази дейност. А управниците ни след похарчените милиарди валута, вече имат създадена програма (!!!) за действие, тоест план.Ако бяха минали всичко на Linux и свободен код, спестените пари можеше да превърнат държавата в рай. Поне за пенсионери, болни и т.н.

50

Анонимен

преди 4 години

А в същото време от партия ГРОБ продължават със всички сили да ни увеличават зависимостта от САЩ.******т@ ни държавна администрация за десетилетия напред се е поробила с американските продукти на Microsoft и останалите, нито знае нито може да използва друго. Цели 20 години им трябваха, за да им проработят сайтовете с нещо различно от MS Windows и дефектния по дизайн Internet Explorer.Сто пъти ги хакваха, но твърда глава не увира. Натрапват си Microsofta и ако иска човек да го заобиколи, няма как

49

Анонимен

преди 4 години

Много хубава новина, много се радвам. И не мисля, че ще им е толкова трудно. От години ползвам Линукс, никога не ми е трябвал Уиндоус, освен за някоя *** бланка на адмистрацията. Но тъй като сега и администрацията ще е на Линукс, всичко ще върви прекрасно. Смешно е как си мислите, че има някаква сериозна пречка именно за администрацията, която използва да кажем 1 или 2 специализирани програми. Пишат се новите линукски пргорами, сменя се ОС и се обучават каките как да натискат съотв. клавиши.

48

Чичо

преди 4 години

Учете китайски,хора.Аз започнах с китайски ориз със зеленчуци.

47

Тато Ви

преди 4 години

Нема лабаво, ше има дадеме Правешки процесор и ше търгуват с нас. Даже Октапроцесор.. (осЪм в едно) ше им дадеме на братята, а те на нас ше ни дадат кайсии...е ГМО, ама за компоти са екстра!

46

Анонимен

преди 4 години

bravo na tjah!

45

Dakata

преди 4 години

Който е ходил в Китай знае нинджите колко са напред и вече почти всеки техен град е мегаполис.Американците много си повярваха, но китайската машина няма да се спре пред нищо.Страхотна новина.

44

САЩ и запада вън

преди 4 години

Супер . Всеки който се противопоставя на американските престъпници и техните марионетки и им пречи икономически е като нашите революционери .САЩ и Запада са бактерии хранещи се с човешка плът ...

43

ХФ

преди 4 години

Това не само ще се отрази на ИТ сектора, но и на бизнеса в Китай като цяло. За технологиите - произвеждат си каквото им е нужно, но ми е интересно каквъв софтуер ще ползват на компютрите и на мобилните си устройства, при положение че именно американският софуер - този на Apple, Microsoft и Google доминира при тези устройства. Вероятно ще градят върху Линукс, отделен е въпроса бизнеса как ще се адаптира и за колко време.

42

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, явно и процесорите вече ще са китайски.

41

фф

преди 4 години

Малката подробност е че човечетата от Хайфа, няма да слухтят, всеки интел има вътре друг арм копроцесор за слухтене, мрежовия контролер не случайно пак е интел и прочеее.. ся ще има рев до небесата.

40

До 49

преди 4 години

Много ама.си много *** .Дори и в статията ти е написано че Китайците НЕ произвеждат процесори.Факта ,че нямаш 2 лв в джоба и сега отиваш на работа такива като мен да те гърбят не ти дава правото да псуваш на майка !!!

39

Анонимен

преди 4 години

Говедовъдите сами подтикват Китай да стане независим от тях и наливат вода в мелницата им. Ако тръмпелът беше умен, щеше да ги държи на каишка и да ги храни с лъжичка на час. Не можеш вечно да лъжеш някого.Това е като накривиш на някого с ***.

38

Т.Шак

преди 4 години

Супер! Китайците ако можеха да правят процесори и оп. системи, отдавна да са започнали да ги правят. Интересно тогава кой ще си купи Леново с китайски процесор и китайска ОС извън Китай?