15

Българка

преди 4 години

Грел сигурно е затънтено село,затова никой лекар не иска да работи там.От малко хора как ще изкара пари.Освен това в 21 век хората искат и социален живот.Малките села умират навсякъде.

14

Анонимен

преди 4 години

е къв си па ти да определяш IQ-то на хората, май тоя с двуцифреното IQ си ти, първо чети кой какво пише тогава коментирай

13

Анонимен

преди 4 години

Като гледам по-долу, 99% от драскачите сте с двуцифрено IQ. Нямате и представа какво е сарказъм. Кметицата ясно е заявила каква е целта на тая заповед, но тълкованието й не е за де6uлu.

12

MaйMyнaтa

преди 4 години

Евала на таз жена! И свети Петър ще бутне, ако се наложи

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Права е жената. Много са се отпуснали французите напоследък.

10

Щерю

преди 4 години

Ако случайно някой умре в почивен или празничен ден - направо да възкръсва...

9

Виц ли е или не?

преди 4 години

Помните ли случая от Кърджалийско, по времето на последващите леки трусове след тежкото земетресение в Турция?В едно от селата, местен жител беше казал: "На какво прилича това, всеки ден земетресение? В това село кмет има ли, няма ли?!"Ако наистина някой в Кърджалийско се е изказал така, защо пък и френската кметица да не подпише цитираната в текста заповед?

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГафиня Фандък е достатъчно герберка (обратното на остра), за да го приеме като челен европейски опит и да го въведе на управляваната от нея територия!А от там - до останалата част от гербландия/боколандия е лесно!

7

Анонимен

преди 4 години

Кметицата на София е по-велика.

6

Анонимен

преди 4 години

до 1 Е какво има да се чудиш, кметицата е ***. Тя си го и признава, забраната е с цел привличане на внимание. Всъщност е хитър ход. Дано Фандъкова не се хване да я копира.

5

Анонимен

преди 4 години

До !!!Какво ти е крив ДНЕС бг? Затова че ни посочи че хората където и да живеят ако са ненормални просто са такива. За ***...*** няма посоки и граници. Той е вечен и неизтребим навсякъде по света.

4

!!!

преди 4 години

Лош превод, използван материал от други медии с добавена глупост

3

Правилно!

преди 4 години

Ред трябва да има! Нищо чудно Фъндъкова да забрани да се минава по Графа - да не вземе да се развали в гаранционния срок...

2

Ганиоо

преди 4 години

То и статията е писана с гъ*ъ...

1

Анонимен

преди 4 години

Сега остава да отиде и да връчи лично заповедта на оня горе. Да видим какво ще се случи, но най - вероятно няма да я видим повече. Не знам дали хората издаващи подобни заповеди го правят от тъ..зъм или имат добро чувство за хумор. В интерес на тази кметица по - добре да е второто. Иначе - не знам.