58

Анонимен

преди 4 години

Дърварят Фюри ако влезе в топ форма, ще победи Уайлдър февруари по точки. И ще стане интересно за мач с Джошуа и за притежание на всички пояси в тежка категория....както навремето Ленъкс Люис го направи. Лошото е че Тайсън Фюри може да се отпусне защото си е наркоман и не знаеш кога може да е във форма и кога не.

57

Анонимен

преди 4 години

до 57 Ха-ха- ха, коментирай си любимия Путин и Русия и не коментирай неща от които не разбираш. Анди Руис не случайно беше световен шампион и Джошуа си взе поуки от първия мач и го надигра със стратегия снощи. Същото стана и при Уайлдър с Ортис на реванша, само че там Уайлдър имаше късмет да нацели както си трябва кубинеца и да го нокаутира. Джошуа и Уайлдър вече играят с голяма стратегия, а не се впускат на всяка цена да нокаутирват от първия рунд. Научиха си урока и двамата през годините.

56

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ако Кобрата поне за един рунд забрави хпредпазливия си и пресметлив стил и се хвърли в близък бой върху Джошуа този анаболен манекен ще падне.Джошуа не носи на бой и е страхлив.Всеки път, когато Кюфтето замахваше по-зверски очите на Джошуа се ококорваха изплашено.Кобрата може да го бие.Преди не вярвах, но в двата мача с Руис се видя, че анаболния манекен е твърде далеч от великите боксьори.По-скоро прехвалена работа.

55

толуп

преди 4 години

Кобърът ще го опраска тоя абориген и ще пита за следващия !

54

Анонимен

преди 4 години

На *** ще му дадат 1М да играе боксова круша...отново

53

Ко

преди 4 години

Джошуа има дълги ръце, много по-дълги от Руис. И да, определено е лесно да спечелиш със стратегията на строгата дистация, но това не е шампионско. Такава стратегия би трябвало да върви и с памперс.

52

Анонимен

преди 4 години

Тоя Джошката, ако ще и а се наака Кобрата немое го бие.

51

Анонимен

преди 4 години

Много бе !

50

Кобрата определено

преди 4 години

има шанс срещу тоя. Голям калитко излезе. Толкова реклама, толкова милиони и накрая пенсията Поветкин предложи сто пъти по-добър сблъсък. Горкия Руиз беше разбит в това състезание по надбягване. Ако беше стигнал поне до две, три сериозни размени щеше да има пак танца на пияната тояга.

49

Анонимен

преди 4 години

Александер Узик е претендент за WBO пояса , Пулио е претендент за IBF , Уайлдър или Фюри едва ли , кой ще е следващия избира Джошуа , според мен ще избере най слабия демек нашия ***.

48

Martin Bormann

преди 4 години

Следващия мач на Жошуа е срещу Олександър Усик. От WBO са му поставили ултиматум, че ако не се бие с него губи тоя колан. Трети мач с кюфтето няма да има. Херн е хитра лисица и знае, че гони по големи неща за да слага такава клауза в договора. Руиз няма думата в случая, другото е празни приказки. Кубрат седи и чака на опашката макар, че е номер едно претендент на IBF, то не не си дават много зор за сега пък и той взе парите от Херн за да симулира контузия за мача в Кардиф и всичко е пито платено

47

Анонимен

преди 4 години

След мача едноклетъчното на снимката тръгна да разтяга локуми как бил следвал инстинктите си и тем подобни глупости. Ако беше вярно, Кюфтето нямаше да го влачи по ринга като съдран чувал предната среща. Добре, че е имало кой да стратегия на джошуа, че иначе мексиканеца пак щеше да го погребе.Ама нищо де- Уайлдър ще му обясни на тоя клоун кой е истинския шампион, (ако Джошуа пак не избяга от бой с Уайлдър).

46

Анонимен

преди 4 години

Говори се, че следващия мач на Джошуа ще е на лекоатлетическа писта за бягане.

45

Фенъ

преди 4 години

Какъв бой бе, че той се криеше по ъглите и подскача като кокошка 36 минути.

44

хихик

преди 4 години

50 милиона, и 10 за данъци , да сме точни

43

бг

преди 4 години

Ако бях аз, за 50 милиона - за сънната артерия щях да го захапя

42

az

преди 4 години

Смях в залата. Тоя да не е чалнат да се бие с Плюлю? Кой ще го гледа тоя мач?

41

az

преди 4 години

Смях в залата. Тоя да не е чалнат да се бие с Плюлю? Кой ще го гледа тоя мач?

40

До 39

преди 4 години

Излез ти срещу Руиз, де.Нали каза, че и ти можеш така.Хайде. Гарантирани 6секунди живот имаш.Аман от големите разбирачи.Сигурно и срвщу Федерер можеш да излезеш...и срвщу Барселона да играеш...така отстрани...сугурно си най големия майстор.

39

Пич от класа

преди 4 години

Значи ако следващия не е кобрата, титлата се овакантява и федерацията прави мач между кобрата и следващия в ранг листата на IBF.Което прави кобрата с много по големи шансове да стане шампион.Не че Ковняцки е слаб боксьор но класата му е в пъти по ниска от Джошуа .След това Хърн сам ще го потърси за битка между тях ,защото Джошуа няма вече да притежава титлата.