17

Анонимен

преди 4 години

Сев. Корея е китайска колония и пробва космически технологии. България бе руска колония и стана ромски бантустан

16

Анонимен

преди 4 години

Сев. Корея е китайска колония и пробва космически технологии. България бе руска колония и стана червен бантустан

15

Анонимен

преди 4 години

Задникът на Ким изстрелял към Космоса послание с кодирано газообразно съдържание

14

Анонимен

преди 4 години

Демография на сев корея 1950 - 10,5 млн2000 - 22,9млн 2018 - 25,5 млн

13

Анонимен

преди 4 години

В СК е супер!! Неззнайно защо обаче забраняват абсолютно да се снимат "щастливите" хора по улиците и "пълните" магазини.

12

Анонимен

преди 4 години

До БългарияИзкарват от просия в Германия 30-50 евро на ден?! Ужас! Заплатата на севернокорееца за 3 месеца!

11

България

преди 4 години

Българи на просия в Германия: Намерят ли у някого скрити пари, го пребиват!От просия изкарват по 30-50 евро на ден, някои повече!

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

До Анонимен 5Това показва колко си оскотял в БГ и в черепната ти кутия няма нищо друго освен прилепи.....Тъжно е да чета такива господа които си имат за кумир Ким Чен.....

9

Анонимен

преди 4 години

До Анти ГЕРБВ СК е супер! нищо, че населението мре от глад.

8

Анти ГЕРБ

преди 4 години

Северна Корея е откъсната от останалия свят, търпи санкции от години, били бедна държава според нашата пропаганда, пък изстрелва ракети, сателити, развива ядрена програма и си произвежда всичко необходимо сама. А ние "просперираща" България чакаме подаяния от ЕС, раздаваме си безплатно природните залежи на капиталистите и предварително плащаме някакви морално остарели хвърчила, които ще получим след години. Това е "далновидна" политика. Как човек да не бъде очарован о мъдрите ни политици.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Не забравяй и да си вземеш колата щото там коли не се продават. И две-три цистерни с бензин защото бензиностанции за частни лица няма:)

6

Анонимен

преди 4 години

Да живее корейската ком партия.Да живее българската ком партия.Да живеят всички ком партии,по всички Земни кълбета! Корнелия и Мая ще ходят в Северна Корея по покана на КимЧеУн за укрепване дружбата между ком партиите.Но нещо размислят,защото вожда е хвърлил око и на двете!

5

Анонимен

преди 4 години

като пуснат и свой сателит, който да прелита на вашингтон, тогава ще е забавно

4

Анонимен

преди 4 години

Това е велика държава и аз искам да емигрирам там обаче жена ми иска да отидем в Русия. Има ли някой тука дето е живял в СК да даде подробности как е живота там че не намирам нищо по конкретно за заплати наеми и такива неща. Само се караме с нея.

3

Анонимен

преди 4 години

В посока USA ли са го изтреляли?

2

Песен за войната

преди 4 години

Летят ракетите севернокорейски,и припомнят ни опитът житейски,че агресорът пак ще ни нападне!Явно с нас за бой иска да се ядне!Лидере корейски, молим пощадидом и село, оръжията си не вади!Страх ги е всички хора на Земята,че Корея по тях ракетите ще мята!* Да се пее с мелодията на Катюша

1

Totenkopf

преди 4 години

"След многократни опити Северна Корея успешно изпрати сателит в орбита за пръв път през 2012 г., след което го направи отново през 2016 г." А ние пък си имае Корнелия, Радев, Шкембе воевода, Далавери Симеонов и так делеее