251

Смешник

преди 4 години

Голяма смешка беше това заседание в събота. Все едно Мариана Николова го е измислила...

250

Нищо ново

преди 4 години

Поредната гербаджийска имитация на реформа. Този "абсолютно независим" ще го избират в прокурорската колегия на ВСС прокурори, подчинени на главния прокурор. Те ти тебе независимост по гербаджийски.

249

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

255 Койчо Независим избран от падишаха боко тиквата_____________________Нашият нищо не избира. Щаб квартирата в Брюксел му е наредила и той като добро добиче изпъллнява. От МАсквА днес козируваме на Брюксел и САЩ!

248

Анонимен

преди 4 години

Апсалютно верно! Апсалютен ще е!

247

ПроСоТо

преди 4 години

леле!..Гледам,на Мутрьо ДИВОТИЯТА още я държат на първа страница!..И може би са прави:-Такава ЧУТОВНА ПРОСТОТИЯ явно има нужда от по-яко..."таковане"..

246

НЯКОЙ

преди 4 години

Абсолютно независим прокурор, значи от него абсолютно нищо няма да зависи.

245

Койчо

преди 4 години

Независим избран от падишаха боко тиквата

244

Анонимен

преди 4 години

Сега ще си назначи следващият "независим " Барни Ръбъл !

243

Анонимен

преди 4 години

Ауууууууу!

242

Даскала

преди 4 години

Я Бойче напусни и *** в 7/8 ТВ , Слави е твой човек , там ще разправяш вицовете си !Ха,ха,ха, Борисов щял да определи и "независим" прокурор!Защото тоя Гешев е ачика зависим!

241

Бай Тошо

преди 4 години

А не може ли да си изберем един министър-председател....Ей така, независим от ГЕРБ и тези около ГЕРБ и да видим дали няма да има по-мъдри предложения, идеи и решения от Бай Бойко и ако хората го предпочитат повече да може да измести този зависимия и той да управлява държава и бюджет.

240

ай бай

преди 4 години

Айде,бе.Не мой да бъде!Колко да е независим,щом ти си на власт и твои хора го избират....

239

nina

преди 4 години

Не се ли предполага, че гл. прокурор е НЕЗАВИСИМ?! Или търсим работа на някой, да му дадем една тлъстичка заплата /за другите няма пари/ и да... контролира! А него КОЙ ще го контролира?! Аз бих се наела и за 1/3 от заплатата му! А вие?

238

Анонимен

преди 4 години

Препоръките на Венецианската Комисия е -независимият прокурор да не идва от прокуратурата (да не е прокурор) защото тя е зависима от - тия дето дърпат конците на КОЙ !

237

пенсионер

преди 4 години

Откъде ще ни го доставят този ''независим'' прокурор?У нас всички са зависими или от едните или от другите,а най са зависими от...парите!

236

бай ганю

преди 4 години

поредната пародия с максимална не ефективностсега да изберем поредното зависимо лице което да поставим под контрол за да не се бърка в делата на главния прокурор и да замажем очите на западавъртим сучим все по балкански и нашенски да стане

235

Ти да видиш..

преди 4 години

Вие четете ли че това са препоръки на някаква Венециянска комисия ?Какви глу.пос.ти пишете.Много ви бърка в зад..ка Борисов.

234

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 230 Какъв народ бе ? Я виж в ОК "народа " каква глупост направи.Народа нищо свястно не може да реши , защото глу.пав.ите винаги са повече от умните.

233

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 227 Ама тази тиква ви съсипа партийката.

232

Анонимен

преди 4 години

Тия от ЕС изглежда са по-прости и от нас,щом му се връзват на лакърдиите.