106

Коца Маца

преди 4 години

Баба й, Коца Маца, е родена в Прилеп. Учителствува в Неврокопско. Жени се за доктор в Гоце Делчев. Сега разбирам, че майка й е осиновена, изгледана със сирийци, нещо не мога да и хванеш спатиите...Урспия!

105

Коца Маца

преди 4 години

До Българина

104

Анонимен

преди 4 години

Този разказ е отпреди няколко години. Поразровите се Гугъл и ще го намерите. Не е писан сега, след като стана министър, както голяма част от посалите преди мен си мислят.

103

Анонимен

преди 4 години

Слагай очила, че си много зле със зрението, и не само с него!

102

Анонимен

преди 4 години

Kолко прочувствена история са натъкмили. Цяла седмица им трябваше да я напишат. Ако човек не зная за коя е статията. може и сълза да пророни.Много беличко дете са дали на госпожата. На всички познати, желаещи да осиновят дете през последните години предлагаха или от етноса, или с тежки увреждания. Нормални бели деца можеха да получат само специални хора.

101

АЗ

преди 4 години

Съдбите на всички ни са различни .Но за управлението житейският опит и социалният статус имат значение. Огледайте управлението на герб и дайте да разгледаме статуса им. Вожда е кукувица .Подредете и другите . Страници ,които ни управляват. Бих разбрал всеки ,защото живота е труден и сложен .Но това не е така за слугите на народа . Платено материалче .

100

Анонимен

преди 4 години

ЯВНО Е СЪС ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ ! ЗАЩО ДЕМОКРАТИТЕ ,ТОЛКОВА МНОГО ОБИЧАТ КУКУМИЦИНИТЕ И ИЗ РАТЕ НЯЦИТЕ ?

99

Анонимен

преди 4 години

Тази Сачева не може да си оправи личния живот, а е назначена да оправя социалните проблеми в държавата! Или журналистката е дала невярна информация?

98

Анонимен

преди 4 години

"Времето и пространството нямат значение, защото животът е вечен, казва Сачева. Какви са тези мисли??? Откъде ги намират тези...?

97

Анонимен

преди 4 години

Тази е учила нещо от типа - бла-бла-бла. Например: връзки с обществеността. От някъде чух нейно изказване, че признавала брак между мъж и жена. Но и другите също. Както и пише, че много обичала бежанците. Значи България да се насели с бежанци. На външен вид изглежда странно.

96

Анонимен

преди 4 години

Гадно име е това Виктор. Всички Викторовци които познавам са левотротоарници!Дано детето ме опровергае!

95

Ала_Бала

преди 4 години

Както и да се опитвате да излъската имиджа и тя е известна и остава,като джендърката, коато провежда *** идеологията в МОН и е поствена на новото място да проведе дивотиите на Закона за социалното подпомагане, да ликвидира държавните социални служби и да ги замени с частни. Не и вярвайте, поледът и е прозрачен и през него се вижда човеконенавистаната *** идеология - тоталитаризмът на сегашния век!

94

Тая..

преди 4 години

Пълен тюрлюгювеч е биографиятя и личната и съдба. Ни се знае какаво образавание има,ни се знае омъжена лие,ни се знае има ли мъж около нея. Ясно е,че цялото и семейство не е много нормално - всичко е девиантно. Тая като,че ли иска да ни представи девиацията като бъдещата нормалност.

93

98

преди 4 години

"шев" е написано умишлено

92

Анонимен

преди 4 години

Докато четох статийката тотално се обърках. Борисов, Борисов, вземи и върни стария министър. Тази жена е с объркани мисли, живот и т.н. Аз не можах да разбера има ли тя висше образование, какво е то? Разбрах че не искала да учи японски! Какво е учила. Изучилали го е? Та тя няма какво да разкаже за себе си. Освен, че е бягала от училище и я изключили. За някакво осиновено дете говори, ама защо го е осиновила. Ей така покрай нейните, или пък .......? И какво ни интересува всичко това?

91

Анонимен

преди 4 години

Навремето се подиграваха на Тодор Живков, че бил без образование, сега май пак никой не се интересува от образованието, когато назначават на ръководни позиции.От текста оставам с впечатлението, че госпожата няма проблем да бяга от трудности и да търси на хляба мекото.В друг сайт има материал за Стефан Данаилов, който, оказва се, е бил професор, но няма диплома за завършено висше образование. Каменаров също, бивш шев на БНТ...Искайте после напредък!

90

Анонимен

преди 4 години

Познавам доста жени от нейния типаж...мъжете бягат от тях като дявол от тамян...па камоли да им правят деца или да се женят за тях...

89

Анонимен

преди 4 години

Много странна работа!"Не бях пълен отличник, защото не исках да уча японска филология..., затова нарочно се провалих на изпита по български език и литература" Преди това - много неизвинени отсъствия.Откъде дойде тази японска филология в училище???? Какво ни промивате мозъците, че министърката отглежда осиновено дете? Геройство ли е? Така и не се разбира има ли свое. Разбира се обаче, че хем се гордее, че майка и е осиновена, хем че майка и не я е гледала. Изобщо, въобще - каша и сополи.

88

Скептик

преди 4 години

Ами Българските каши са най-вкусни. И днес си купувам от тях. Слагам ги на всичко. И продавачките се чудят защо снобите купуват само вносни каши.

87

Анонимен

преди 4 години

Джендърджето и