86

истината

преди 4 години

Има само една тънка подробност - очевадно е, че само Андреа и няколко нейни лели и чичовци я мислят за певица. Защото тя не е такава, а едно силиконово ***.

85

хахо

преди 4 години

абе как се превежда това уникален жанр поп фолк

84

fact

преди 4 години

обаче, в Сърбия чалгата си е МУЗИКА.Тука е отврат с циците напред! За пайнерът место НЕМА!

83

Анна

преди 4 години

За каталог на фирмата говорят, толкова сте жалки!!

82

анонимен

преди 4 години

Чалгата отдавна е и манталитет в Бг .Това не е жанр,а порно.Добре,че са сърбите и гърците че нашите чалгаджии и да имат по някоя и друга песен.Много жалко за младите момичета,които смятат че трябва да изглеждат като въпросните силиконови кукли.Отврат история

81

ИСТИНАТА БОЛИ

преди 4 години

АЛЧЕН ***

80

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи пък щото много правилно пишеш,като не слагаш запетая след объщението.Присмял се щърбел на хърбел.

79

Анонимен

преди 4 години

Пайнчера заядлив и горезн чалгар пише ядливо като ощипана прости тутка на която не са й платили, но се надява все пак да вземе някой лев. Певицата се е пробудила, обаче на ламята истината не й е угодна - трябва другите чалгарчета да мълчат и простеят - нямат право на пробуждане. Мъка. Ориентал-Балкан трябва да се казват тези фирми, не Пайнер Планети и други подобни безмислици.

78

Щерю

преди 4 години

Пайнерът прилича като да е българския Харви Уайнстийн...

77

Анонимен

преди 4 години

Жалко, но още не сме се развили като музикално общество дотолкова,....ТО КАТО СЕ РАЗВИЕМ ЧАЛГИЯТА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ....

76

Анонимен

преди 4 години

КАКЪВ ФИЛМ, КАКВО НЕЩО....А КОЯ Е АНДРЕА ?????

75

Анонимен

преди 4 години

За каква музика говорят тези?!!!

74

до 74

преди 4 години

Ти понеже си много стойностен, защото не слушаш чалга, вижда се - много си и грамотен. Явно неслушането на чалга така те е ограмотило! Хората, които имат стойност могат да отсеят всичко качествено и хубаво, те са широкоскроени и могат да слушат всичко, което им е по вкуса и което има съдържание и стойност!

73

Анонимен

преди 4 години

Чалгарите са скарани с граматиката. Само това разбрах. Едни запетайки валят върху някакви уж сложни изречения и текст, който няма смисъл. За официално-делови стил няма и помен. А всичко можеше да бъде - "Г-жо с Вас скоро ще се свържат нашите адвокати във връзка с образуване на дело за клевета". Само едно изречение, ама къде в чалгар толкова мозък? И какво ни занимават със селските си драми?

72

Анонимен

преди 4 години

Аз също не обичам чалгата, но собственика умее да прави пари. Криво право, щом като има слушатели и печалба значи умее. Например планета-фолк е много гледан канал, защото това е народна музика и песни. Значи знае какво прави.

71

Анонимен

преди 4 години

Хората които имат някаква стойност и класа не слушат чалга.Дудуци гюбеци и *** показващи силиконовите си гърди в бардаците на Дубай и Турция.И тва нещо не се промени 30 год.Тва не е музика.Тва е шум

70

тцтц

преди 4 години

абе да живее чалгата веее !!! само форумите и чалгата са на ниво в България всичко друго е пълна скръб :)))

69

Анонимен

преди 4 години

Изчезнете бе чалгаропитеци..........освободете българия от пошлостта си.

68

имигрант

преди 4 години

Изобщо и не съм чел статията, но виждайки само заглавието и факта че това е топ новина говори ясно за манталитета и събкултурата на поне 80% от българското общество. Че още ли тия новини вълнуват хората? Преди 15 години когато напуснах България тоя Пайнера беше звезда, сега като гледам певиците, мутрите и същите муц. уни са си май още актуални. Всичко прилича на една пошла латино драма живееща все още с спомените за Сашка Васева, оркестър Кристали и чалгата!!!

67

Сссс

преди 4 години

По принцип тези лични драми не ме интересуват, но определено Андреа е амбициозна и смела. Най-доброто ,което може да направи е да се насочи към румъния или дори сръбският поп ,но но гласовити и възможности са под въпрос.