28

Анонимен

преди 4 години

за такова престъпление тази и подчинените и трябва да лежат доживот, но нали всичко минава през фирми на герб там може (

27

Анонимен

преди 4 години

не е стигало, само са го излапали цялото, голяма работа ще се разболеят и умрат хората, важно е да върви държавата

26

уточнение

преди 4 години

Охладените пилешки бутчета със салмонела ги продаваха в Кауфланд по 1.69 лв за килограм преди две седмици и хората се чудеха защо са толкова евтини ,но си купуваха.ДЕБЕЛАТА СЛИВЕНСКА КРАДЛА ЛЪЖЕ!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИТО ЕДНА ДУМА ,ИЗРЕЧЕНА ОТ ТАЗИ ПРОСТОВАТА СЕЛСКА ЖЕНИЦА!

25

A

преди 4 години

Не зная защо хората бият лекарите, а не започнат профилактино да бият и плюят тези, които ни разболяват и тровят.

24

ГНЕВЕН

преди 4 години

-Ами къде са липсващите близо 400 тона *** ,сливенска мърлоооо???Аман от опашати герберски лъжи.И не можела да каже името на производителя ,нито на търговците ,защото някаква Наредба не позволявала.В каква държава живеем бе ,хора?Мястото на герберастите е по стълбовете!

23

Анонимен

преди 4 години

ЛЪЖЕ НЕ ВЯРВАЙТЕ.

22

Анонимен

преди 4 години

Жена ми работи в една българска верига магазини ! - и разправя , получаваме разфасовано пилешко месо в тарелки , обаче вмирисано още с получаването.Какво се случва ! - връщаме го казва на доставчика , също българска фирма и след една седмица получаваме същите тарелки със същите баркодове вече като замразено.И така стават нещата в родината ни !

21

Анонимен

преди 4 години

Изтровихте народа, гадове мръсни. Сега казват не било вредно ако се сготви... алоу откога не е вредна салмонелата??

20

ФЕНИКС

преди 4 години

До АнонименТИ ЛИ И БЕШЕ ПОСРЕДНИК ПО КРАЖБИТЕ ТА ЗНАЕШ КОЛКО Е ОКРАЛА? ДРЕБНО ЧОВЕЧЕ КОЕТО Е ДОВОЛНО КОГАТО ПЛЮЕ И ЛЪЖЕ ЗА ДРУГИТЕ!

19

Анонимен

преди 4 години

Тая па селска овца, що не си ходи на село, а?

18

Анонимен

преди 4 години

Тровят ни с въздух, тровят ни с храна... докога ще търпим това комунистическо робство?!

17

Анонимен

преди 4 години

Невинни калинки.

16

стига бе

преди 4 години

Мижи да те лажем, ама давай, като сте рекли, така ще да е. Ние пилешко не ядем.Това горното в кръга на шегата, макар че не ми е до шеги.Сега сериозно - след като "15 от тях касаят един производител" , ЗАЩО се допуска пак внос от този производител???Спомняте ли си когато се откриеше нещо е нас, сума страни забраняваха вноса от нас да дадения продукт или производни.А сега какво-БАБХ сигурно гушат от вносителя, но сигурно не пилешко и се продължава с вноса.Тия да не се обясняват,а на съд!

15

GHT

преди 4 години

До До 13Имаш голям проблем. Ти си функционално неграмотен. Не разбираш написан текст. Предполагам и говоримо да ти се каже, ще е същото положение.

14

GHT

преди 4 години

"Тя допълни, че България не може да изнесе информация за името на производителя и за имената на българските оператори, които са купили заразеното месо, защото има специална разпоредба от Брюксел, която забранява това."В България няма истински журналисти. Следя медии от различни западни държави и там след подобно изказване журналистът моментално щеше да пита за коя точно наредба става дума. Щеше да иска конкретни членове да се цитират и къде могат да се намерят да се прочетат. Нашенските са...

13

До 13

преди 4 години

Какво искаш да кажеш че нашите са знаели че е заразено но са го обдзвредили с термична обработка ли хаха ако беше в едно друго време щяха да изгнит по затворите

12

Анонимен

преди 4 години

Ама забележете дори и да хванем такова месо от Европейския съюз ние само можем да спрем пратката но не и цялото месо от даденаа държава е разбрахте ли защо ни взеха за членове

11

GHT

преди 4 години

"...защото има специална разпоредба от Брюксел, която забранява това."Това не е вярно. Лъжат ви и ви настройват срещу ЕС. Нашичките прикриват всичко и се правят на разсеяни. Нали точно от ЕС са пращали нотификации още от март месец и са искали месото да бъде спряно, но нашите са ги игнорирали.По западните медии постоянно показват марки и производители, които не са коректни.

10

T

преди 4 години

От март месец хората са пращали нотификации като луди и са очаквали съответните отговор и реакция, но нашите са ги игнорирали тотално, за да си въртят далаверите и да продават заразено месо. Сега по западните медии тръгнаха репортажи за случая и европейските институции се задействаха, защото не получават отговор от нашите, а и не е редно да се продава това месо. Ето затова нашите тук го обявиха това и уж се задействаха, щото вече няма накъде да го крият. После искат заплати тези от БАБХ.

9

Анонимен

преди 4 години

"А от въпросното пилешко, 109 тона са били иззети от БАБХ. Останалото е било купено от различни оператори, които или са го изнесли извън страната, или са го преработили термично и няма никакъв риск за здравето."Вие на *** оти ли правите хората?!