9

Скептик

преди 4 години

Ами как през ноември ще има риба, когато тя е прогонена още през юни, юли, август. Струята от джета трали дъното на 3-4 метра дълбочина. Като плувам сутрин в целия залив не срещам една рибка, няма рачета, няма нищо. Всичко е изорано. Направо се чудя на акъла на тия дето висят с въдиците на скалите и чакат. Алоо, спрете джетовете за разходка. Рибата няма къде да порасне и с какво да се храни. После делфините им били виновни. Ами разберете се с Турция за мрежите на Босфора бе.

8

Пипи

преди 4 години

Преди години в залива на Каваците беше пълно с риба. С гумена лодка се връзвах за някой прът на таляна и пълнех найлоново пликче. От 2-3 години няма нищо. Само на Германката може да се хване все още попчета или дракони

7

Анонимен

преди 4 години

И на рибата не и стои в България вече

6

Сенсей Ага

преди 4 години

В черно море отдавна няма риба ! Преди 20 г чипарета мипарета квото искаш , платерина лапина попче писия калкан паламуд сафрид барбун лефер карагьз морски тирележ ся няма и рапани и миди ! Гибел

5

Турчулята са виновни

преди 4 години

Изловиха всичката риба и за нас не остана.

4

Анонимен

преди 4 години

До годиниА ти знаеш ли около Истамбул как масово се лови риба вкл. и в Черно море,на пазара им беше пълно с паламуди,а се съмнявам дали някой зарибява там изобщо.

3

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се зарибява,да се пускат малки рибки и рачета,попови лъжички.В Русия така си правят рибата,пускат хайвера(или малките рибки) и след време рибите(вече големи) се връщат на същото място на което са пуснати.В България и в Дунав зарибяваха преди време.Имаше и рибарници в страната.

2

години

преди 4 години

От много години такова нещо не е имало. Даже попчета няма! Да правят учения и следващото десетилетия нищо няма да има. Ако сложат още бази и рибарите ще изчезнат, както всичко друго по тази земя!

1

шматка

преди 4 години

То и попчета нямаНе случайно е казаноБедни ми бедни рибарю