14

Анонимен

преди 4 години

До фактДо тези които учат история от холувудски филми. Битката при термопилите я печелят Персите. 300-те спартанци се бият до последно и са убити до последния човек. Атинскат флота нанася поражение на пресийската флота, след това евакуира цивилното население на атина. После персийската амрия влиза в опразнената атина изгарят я, мотат се насам натам и си тръгват.

13

Енчо питанката

преди 4 години

търсят ли мераклии за работа,само питам

12

факт

преди 4 години

Персите може да бъдат победени само от спартанци...

11

КитайРусияТурция

преди 4 години

Време е някой да се сражава с сащ и това сигурно ще са Иран. Иран може би ще го последват още няколко държави като Турция защото като погледнем шахматната дъска всички държави до г.за на Ердоган се разкъсаха на парчета; Ирак, Египет, Сирия, Либия, Пакистан, Афганистан. Ердо се усети но много късно след Сирия разбра че е ред на Иран после следва Турция. За това се опитаха да му врътнат един преврат като в Либия (Каддафи) но турския народ не е като арабелите.

10

Анонимен

преди 4 години

Пак им свърши нефта на краварите.

9

..

преди 4 години

Бай Дончо пак не е внимавал какво пие.

8

Елемаг

преди 4 години

Казано преди повече от век:Който се бори с чудовища трябва да внимава в този процес да не стане сам чудовище. Ако се взираш в бездната достатъчно дълго, ще забележиш, че и тя също се взира в теб."-Ницше.

7

Анонимен

преди 4 години

До КартофчоАгресор според нормалните разбирания на хората е някой, който напуска територията си и навлиза в чужда!!!!.....за руслямска държава ли говориш?

6

Анонимен

преди 4 години

От статията не се разбира нищо, последно ще пращат ли или не?!

5

Истината

преди 4 години

Крадеца вика дръжте крадеца....

4

баба мара

преди 4 години

къде я видяхте тази агресия убии-ци махаите си базите от света и оставетечовечеството да живее в мир

3

Картофчо

преди 4 години

Интересна теза!Изпращаме хиляди войници на другия край на света, за да спрем "агресията", на някого, който си седи у дома. Агресор според нормалните разбирания на хората е някой, който напуска територията си и навлиза в чужда!!!!

2

Човек

преди 4 години

Американците винаги се борят с нечия "агресия".А с американската агресия по целия свят кога?

1

Анонимен

преди 4 години

В коя държава ще изпратят военните?