14

Анонимен

преди 4 години

Боже, Боже..........България и тайни!!! Тия ме-ке-ре-та издадоха на краварите всичко каквото можаха! По-голямо престъпление за една държава, уважаваща себе си НЯМА!!!

13

българин

преди 4 години

Тази задокеанска терористична Американска организация.Трябваше да се разпусне веднага след разпада на СССР и Вършавския договор! Днес тя никого не " пази" ! А контролира всичко и всички! Европа има нужда от своя Европейска армия.а не от чужда да я " пази"! По добре се спи,когато наша армия ни пази! Вън Америка от Европа!

12

Анонимен

преди 4 години

Единствената тайна остнала в бг е прочел ли Бойко Винету докрая или само е гледал филма, но имам подозрения, че е издал тайната на Тръмп

11

Анонимен

преди 4 години

За кви тайни говори този ? Че има ли България още некакви тайни ? Щом и комисията по досиетата изкара най големите тайни за кво да говорим, отделно дадени и продадени тайни, отделно " оня списък" и още и още.

10

Анонимен

преди 4 години

Шаламанов има повече акъл от целия генерален щаб наПутин, който е съставен от 50% полуидьоти като Конашенков или онзи плешивия ракетчик-лъжец.

9

Анонимен

преди 4 години

къде е пуснато пилешкото със салмонелата - 100 те тонатова ни кажете- или това е най-голямата тайна

8

Анонимен

преди 4 години

Този е завършил военно училище у нас -офицер но дупедавец

7

Анонимен

преди 4 години

поредния ид.иот про.дажникслед 89- цялата агентура беше предоставена на америсанцитеи сега има тяхни съветници в МВР- които следят и нареждат какво да се правите ми плещят за руски шпиони ама не казват тайната къде е пуснато 100 те тона пилешко със салмонела от полшада тровим народа си- обесването им е малко

6

Анонимен

преди 4 години

Абе кви тайни..Даже и Макарон не иска да играе по гайдата на краварите.То тук какви ли големи тайни имаме..Чудя се само дали ББ не олиза *** ка Тръмп и да даде краварска база в България. Ще поживеем ще видим.

5

Чефо

преди 4 години

Предстоят промени! Глобални, регионални, локални!В природата думите справедливост и равновесие са основополагащи!Всякакви алианси и измислени формирования са пред приключване!Без да съм арбитър, Путин за 18 години, направи във военно отношение 5 пъти повече от колкото нато и 28 те натовски държави накуп!Всичко, което е създадено от сащ е направено с цел ограбване на "партньорите"

4

Анонимен

преди 4 години

Те са едни тайни. Чак африканците знаят, че няма какво да ядем. Тайни пф

3

Анонимен

преди 4 години

Нашите военни заводи произвеждат модели от съветска техника и технологии. Кога ще получим право да произвеждаме американска техника, например М-16?Без да плащаме лиценз, и да я продаваме на световните пазари и да конкурираме нашите американски брадъри?Това да отговори платения менте експерт.

2

Анонимен

преди 4 години

НАТО изсмуква бюджетите на европейските държави и създава конфликти от които живеем в стрес,в НАТО се чудят какво да измислят,за да си запазят съществуването и дебелите мазни заплати,на гърба на европееца!

1

Анонимен

преди 4 години

Има изтичане на пари от Саудитска Арабия към НАТО, за да разработва системи срещу Русия