10

Todor R

преди 4 години

Пак ще се ходи в любимото Банско, това е сигурно!

9

Ради

преди 4 години

Марио Мат беше мн як скиор! Евала, че са го поканили. Ще си стане купона!!!

8

Деси

преди 4 години

Марио Мат беше мн як скиор! Евала, че са го поканили.

7

ПроСоТо

преди 4 години

а где наша "скиорска звезда" Петър Пакпадналов?..Живой ли он,одер нихт?Роби на шмартфоните,чули ли сте за нега?.....Но да не вадим скелети от гардероба!...Весела ваканция във..Банско?..Иначе:-Лифтове-мифтове,хотели-мотели,напъни,релаксации...Всичко "много хубаво",но защо за СТРАНИЧНИЯ зрител сичката "уйдурма" опира до това,кой пес ще издърпа кокала от мордата на другия пес?.."Светът на свободната конкуренция"?...ХА!

6

Анонимен

преди 4 години

Много го харесвам банско през лятото. Няма тълпи, няма пилешко шишчета по 25лв, няма миризма на дим рано сутрин - рай. Е, няма и сняг, но аз не съм скиор, така че win win

5

Ходете в Банско

преди 4 години

Хора ходете в Банско и се забавлявайте! 100000 пъти по-добре ще ви се отрази пред това да стоите пред компютрите и да хейтите. Пък и някоя награда може да спечелите на откриването.

4

не ходете в Банско

преди 4 години

На Банско е много зле, чакаш часове на опашка, после се качваш горе и там ти свалят 3 кожи от гърба с цените в ресторантите. Накрая получаваш и бонус хранително натравяне. Не ходете в Банско!

3

Вили

преди 4 години

Добре са се постарали организаторите щом са поканили легенда в ските. Едно такова име е реклама за курорта. А и самото откриване е готино като събития и организация. Заслужава си човек на 14 декември да е в Банско - малко релакс и фън встрани от забързаното и сиво ежедневие.

2

Славчо

преди 4 години

Това Банско е твърде прехвалено а цените са по скъпи и от австрийските алпи където съко бях и съм работил ! Така че ако имате повече пари идете някъде другаде ама не и в тоя селски град със спекулативно надути цени

1

Анонимен

преди 4 години

Какво? Банско? ..... боже прибери си верисиите