30

Homer

преди 4 години

А кога ще ударят 16 милиарда ДДС?

29

така е в България

преди 4 години

спреш ли да плащаш....хващат те и отиваш в затвора...или те хващат почваш пак да плащаш и си на свобода....

28

Анонимен

преди 4 години

б улгаристанци отново

27

Анонимен

преди 4 години

да знаете. от банка пратят ли ти имейл, че нещо със сметката ти не е наред и трябва да цъкнеш на еди кой си линк за да потвърдиш нещо си там, то това е фишинг. от банките звънят, не пращат мейли. не отговаряйте на тях

26

Шаран БГ

преди 4 години

И това си е майсторлък ! Кака Невена от Варна -- ряпа да яде , само с милион и кусур отгоре. Статистиката казва ,че на едно четиричленно семейство са му нужни да живее човешки, нормално някаква сума в левове. Тая сума я вземат само управленците и едрите чиновници в тази държава. Тези, които вземат тези пари или два-три пъти по-вече, дават ли си сметка - аджеба, как преживява българина ?? Не са ли те по-големи престъпници? И никой няма да краде, плячкосва и убива - при такъв "светъл пример" !?

25

Мунчо

преди 4 години

Баба като ми казваше учи чадо компютри,аз гонех мацките.Утре си купувам компютър,ставам член на БСП и започвам усилен курс при тях.Интернационала е голяма работа.Ние сме на всеки километър.Като ни заловят,винаги минаваме метър.

24

като не си плащат

преди 4 години

такса 'комуно-мутра' у нас ще ги хващат разбира се, защо не хванаха братя Галеви, защо не хващат Ц. Василев и партньора му Д. Пеески които заедно с Бойко Борисов обрулиха около 5 милиарда долара хародна пара чрез КТБ?Защото всички допринасят за благоденствието на номенклатурните семейства от БСП (БКП в нелегалност), която пък се отчита директсно на руските специални служби, преди се наричаха КГБ, сега си замазаха дирите, но като погледнеш началниците им пак същите, Вова Путин, Гоце Първанов...

23

Барселона

преди 4 години

Така става когато не знаеш кога да спреш...

22

Анонимен

преди 4 години

ейййй по 9 милиона и малко на човек, подозирам че таргета им е бил по 10 на калпак и пенсия

21

Анонимен

преди 4 години

началниците - ливанец и гръкбачкаторите - нашенциКой за квото е учил.

20

Анонимен

преди 4 години

До F5Скрий се плюнко.как не те е срам да се обаждаш с 10000 гласа получени на избори?

19

Мфакар

преди 4 години

Значи крадците които крадат от България ги пускаме, но тези които крадат от чужбина и внасят в България ги хващаме.

18

F5

преди 4 години

За България вече 9 години този мрачен апокалипсис!

17

F5

преди 4 години

Холивудски глинени манекени са ходили на ИЗБОРИ ! А измамниците гербберасти кой ще свали?!

16

Анонимен

преди 4 години

Лош матриал ...

15

Анонимен

преди 4 години

Че да не са луди да бачкат за 650 лева на нашенската мафия я?Щом могат нека да мамят!

14

АНТИ

преди 4 години

Преди Никулден, зачестиха статии за банкови незаконни игри.

13

men

преди 4 години

затриха ни икономиката бе бате и ни държат на екзистенц минимум и ангария, докато читаците и афроарапопингелите в германйиа толкова пари зимаз на ден за бездействие. гладни ли да стоим, умни сме, кадърни сме, като нема друг начин да си изхраним децата лъжем малки немски фирмички и мамим бабички. това е. а питай ти сега панца уши дето шефка на ЕК я направиха за поръчките от военното министерство към фирмичката на племенника и. колко пари ожънаха. нашите са дребни хулигански прояви в сравнение с това което се краде в европа, банки, финанси и т.н.

12

Анонимен

преди 4 години

Българите сме нация техническа.

11

men

преди 4 години

защо в кавички бе, ченгетата са ги масажирали при задържането. онея от начало викали "кръв повръщам, пари не връщам" ама по някое време разбрали какво се иска от тях и отстъпили. парите разбира се са безследно изчезнали в дън горите тилилейски. иначе имаше една друга банка дето фалира и изчезнаха сто пъти повече пари. за този обир ама не се чува много много. жертви нема, виновни също, само едно заемче 4-5 мелеарда ама и то като го добавиш към другите заем, бълха ни охапала.