24

Диагноза

преди 4 години

Май няма изобщо руснак , който да не е шпионин ! Наистина кремълското джудже направи от Русия клоака на болшевишката простотия и наглост !

23

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Пише си в Шпигел каква е работата - хванали са го с перфектен фалшив паспорт, явно произведен от КГБ."АНО УМНИ1. КГБ няма вече повече от Четвърт век2. В новите руски паспорти се вгражда малко допотопен но все пак електронен чип. Който между другото се произвежда само в Русия и е доста трудно да се сдобие човек с подобно нещо(както и със САЩ подобни чипове). Виж ако паспорта е фалшив тогава всичко е ясно и вероятно паспорта е от стария образец без чип. Скоро ще изтече срока :-)

22

Анонимен

преди 4 години

Гениална логика на коментаите по-долу: За да си издейства алиби и да може да се дистанцира от агент, ако го хванат, руските тайни служби го обявяват за издирване, предварително в страна, в която софтуер за разпрознаване на лица работи навсякъде.Това е като офицалната история със Скрипал, в която най-съртоностната отрова която неможе да се проследи, не убива никого, я проследяват, съхраняват я в спрей за парфюм, но всящност е гел, за часове се разпада но месеци след това намират следи...

21

Анонимен

преди 4 години

Eлка пак ги е списала едни. Пише си в Шпигел каква е работата - хванали са го с перфектен фалшив паспорт, явно произведен от КГБ. Имал е висящо дело в Русия и са му обещали да му изчистят досието ако свърши една мокра поръчка в Берлин ама москала се продънил и са го хванали

20

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Логиката е, че след като е омазал в Русия е трябвало да го пратят някаъде по-далече, където хем ще може да пордължи да работи за Кремъл, хем и няма да е пред очите на хората"Хорица стрелба от упор е за АМАТьОРИ. Ето само погледнете какво е това "ВИНТОРЕЗ" в Интернет. Още от СССР време това е БЕЗШУМЕН СНАЙПЕР с компактни размери за водене на бойни действия в града. Доказано е че в града на повече от 50м човек реално губи детайлите(Винторез пробива тежка бронежилетка на 200м)......

19

Анонимен

преди 4 години

Да бе, ама това че го издирва Интерпол не му ли затруднява работата?

18

русофилите=предатeли

преди 4 години

Руското посолство в София също трябва да се изчисти откъм агенти, също една метла сред петата им колона русофилското братство в България - гонене, присъди и трудов лагер за тях, минимум по 10 години.

17

до 12

преди 4 години

До АнонименУбил е противник на Путин .Пуснали са го да излезе от Русия с фалшив паспорт и след това са го "обявили" за издирване , докато в действителност той изпълнява други мокри поръчки на КГБ. Какво неясно има?

16

Анонимен

преди 4 години

На всички руски посолства и търговски представителства трябва да се сложи по един голям катинар и точка.

15

Анонимен

преди 4 години

До 10Логиката е много проста - Москва е с "чисти ръце" - "Ние също го издирваме"На това му викат - "Ако мине номера!"

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Логиката е, че след като е омазал в Русия е трябвало да го пратят някаъде по-далече, където хем ще може да пордължи да работи за Кремъл, хем и няма да е пред очите на хората които е омазал в Русия. Факта че руснаците не искат да съдействат на германците за въпросния показва, че Москва толкова много не "иска да го хване" че даже рискува влошаване на дипломатическите отношения с Германия пред алтернативата. Явно е някой много важен изпълнител на мокри поръчки на матрьошките.

13

Боби

преди 4 години

"Министерството заяви, че е решило да експулсира двамата дипломати, защото руските власти не са съдействали на разследването на убийството.""Смята се, че задържаният в действителност е 54-годишният Вадим Красиков, срещу когото Москва е издала международна заповед за задържане за убийството на руски бизнесмен през 2013 г."Тоест РФ е издала заповед за задържане със Снимка, Отпечатъци и прочие в Интерпол и не е съдействала на Немското Разследване да установи какво Самоличност? Фалшиво Име?

12

Добра новина

преди 4 години

Москалите биват изритвани от ЕвропаТова да се чува!

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе пише,че е агент на Русия,къде го прочете това?Пише,че е убил руски бизнесмен и затова руснаците го издирват,за да го осъдят.Той явно е бил шпионин и е работел за западни служби срещу Русия,когато става ненужен или неудобен,са си го очистили господарите му.

10

Германец

преди 4 години

Закривай!

9

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам логиката.Русия е издала международна заповед за задържането на "неин агент" и след това го е пратила да работи в Германия. Къде е логиката?

8

НАТО ОТАН

преди 4 години

Малко им е на москалските диваци, това си е нападение върху суверенна държава от НАТО, малко ракети трябва да им пратим на изток да се научат как да се държат като идват на гости в цивилизована Европа.

7

Сбъркан народ

преди 4 години

Невъзможно спрете с тези отвратителни статии така подкопавате вярата на българина в германия.Ако бай *** моеше да върне времето щеше да сАюзи Хитлер със Сталин.

6

Анонимен

преди 4 години

Това е да си шпионин работещ за някого и срещу държавата си,работиш и когато ставаш ненужен,те убиват,взимайте си поука!

5

Анонимен

преди 4 години

Поръчковите убийства са патент на КГБ фирмата на Чепига и Мишков за хранителни добавки, анаболици, халюцогенни вещества, пянообразуващи субстанции и кулинарни изотопи на Полония.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !