10

Анонимен

преди 5 месеца

Хрантутници, безполезни и ненужни хола, длъжности, и цялата инститтуция , която трябваше да се закрие след реализирането на 3 основни неща - свободно движение на хора, стоки и финанси. Край!

9

ПУЦ

преди 4 години

юрист? от ВИНС-а? Е, извинявай Марийке!

8

Ари Голдберг

преди 4 години

само така шиксите трябва да се научат да "говорят" на прилежно обрязан "френски"

7

Анонимен

преди 4 години

Научиха, че българките са хубави и ще ги търсят много.

6

Miserere Mei Deus

преди 4 години

Вавилонската Кула ке падне! и то с гръм и трясък!!

5

Леле

преди 4 години

Трябваше да имаме ЕврокомисарКа по финансовите въпроси на ЕУ. Българка! Само ние можем да заредим хладилника с малко пари, да остане и за туршийка! Истински вълшебници сме!

4

до 3

преди 4 години

това е като Института за Подготовка на Партийни Кадри в Пекин, известен най-вече с това, че единственият външен лидер освен Севернокоруйски, давал лекции там е не кой да е ИзТриПерКел, която е по-червена в душата си от Мао и Сталин взети заедно. така, че мене подобни "Европейски" колежи и институции не ме изненадват, защото Европа е в прегръдката на Комунизъмът и то от най-лош вид, защото тия в Брюксел Европейците не ги интересуват, интересува ги да си живеят като Императори!!

3

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

"Българката е магистър по право от Колежа на Европа в Брюж - ковачница на кадри за евроинституциите."РабФак Другари, ама от Ново Поколение!!

2

АЗ

преди 4 години

Но това не се вижда Ники! Вижда се как Боко распрегръщва подед ! все пак ти благодаря и вече знам за тези деца . Просто ми е приятно да го чуя.

1

Анонимен

преди 4 години

Ще говори на френски микрофон