126

до варненката

преди 4 години

Ами госпожо,то при соца трудно хладилник купувахме та камо ли климатик!Тогава и режим на тока имаше,та това телевизори,хладилници перални,фризери,съдомиални ни бяха непознати или трудно достъпни за купуване.!А против вибрациите на климатиците много добър ефект има постаянето на гумени тампони отгоре и отдолу на стойката-по 50 стотинки са парчето-общо 4 лева и те намаляват значително вибрациите.Н моят климатик ги поставих през 2007-*** година и досега вършат работа прекрасно!

125

Гражданка от Варна

преди 4 години

Не ми се живее повече в тази държава-как спите и живеете от УЖАСНИТЕ ВИБРАЦИИ НА КЛИМАТИЦИТЕ, закачени по блоковете кой където си иска. Сменям трето жилище заради това и СПАСЕНИЕ НЯМА! По соца нямаше такива неща, няма и глоби, просто не знам!Спасението е на село, в къща, но имам още ученик, който не може да пътува.Как няма да се увеличават, като всяка сутрин се будя с главоболие и недоспала?

124

Анонимен

преди 4 години

Да умират, и без това няма полза от тях.

123

Стоянов

преди 4 години

До Най-важно за животаВземи да се огледаш, живеем в икономическа щуротия, емоционално кастрирани, проблема е цялата обстановка и това в което сме се превърнали. Каква е любовта напоследък - поредна икономическа сделка (за справка :какво търси една жена?). Месото няма отношение - напротив но филмите, които си набиваш са твърде много. И моля те приземи се, пак ще легнем в земята в един момент, просто разликата е че здравия ще се мъчи повечко. А видимо дори не се заслужава.

122

няма терапевти

преди 4 години

има само лабораторни анализи и реклама на аптеките!

121

В болницата

преди 4 години

Здрав отиваш и болен излизаш от самата обстановка!

120

модерната апаратура

преди 4 години

Първо във София до бракуване и после в провинцията!Стажант-лекърите първо да уморят народа в провинцията а после във столицата!

119

стажант лекари

преди 4 години

Първо в дълбоката провинция по разпределение експерименти а после във столицата!

118

преди капитаризма

преди 4 години

До АнонименЦялото Политбюро се лекуваше на Запад особено във Виена!

117

Бож.

преди 4 години

Аз пък ще кажа на професора,че България е една от най-замърсените страни в света от химизацията на селското стопанство,която прокарваше "Партията". Опасното и забранено вече по света ДДТ се разгражда за много хиляди години,но "умни" партийни секретари напълниха навсякъде нивите ни с нето и с други химически бклуци,за да реализират рекордни добиви и с тях да рекламират социализма-кретенизма. После се явиха ТЕЦовете: те още пръскат в Българската атмосфера отровни газове,да не говорим за Чернобил!

116

Българите

преди 4 години

умират най-често от лаком ***!!!99.9% от близки,роднини,приятели,познати,колеги или съседи,които починаха през последните години,ядяха,пиеха и пушеха,като за последно,като за световно?!?

115

Анонимен

преди 4 години

Кво вика оня брадясалият с мазната сплъстена коса?"Ще спра да пуша, те ли ще ми казват? Ама ха!"За Слабака говоря..

114

123

преди 4 години

На практика българското "здравеопазване" се занимава с рекет и ефтаназия. Те нямат полза от здрави хора защото тогава кого ще скубят? И затова ако влезеш в болница за 1 болест ти откриват още 5 и почват да те "лекуват". Най вече ще ти лекуват портфейла ако е пълен. Ако не е ще те оставят да си умреш славно.

113

Киров

преди 4 години

Няма никакъв контрол и затова Здравната каса се точи здраво. Трябва да има медицинска полиция която да следи дали лекарите правят нещо полезно или само точат. Трябва да има и пациенти под прикритие които да видят как се гаврят с хората в болниците и защо обикновени хора почват да бият лекари и други мустакати.

112

Зико

преди 4 години

Няма да правим профилактика. Не вярваме на медицинските търгаши които слагат стентове на здрави хора. Произвеждат тонове медицински кадри и всичките искат големи заплати които да се плащат от този малък и изстрадал народ. Баста.

111

Анонимен

преди 4 години

дo 113Безплатно ама друг път!Това,че не ти ги взимаха в кабинета като такса избор на екип,скенер защото не го покрива касата и другите пари дето се доплащат днес не значи,че беше безплатно здравеопазването.Просто всеки беше длъжен да работи,дори ромите и на всеки се удържаха пари.Днес само 30% работят и плащат реални пари за осигуровки в частния сектор,като с вноските си издържат държавните служители.Държавата уж внася за пенсионери,деца и държавни служители 30%,ама не реални пари а на хартия!

110

Анонимен

преди 4 години

Българина умира от пържоли

109

Анонимен

преди 4 години

Сега ако подпишат инстанбулската конвенция,българинът трябва да спи да биe жена си и ще се пропее тоталноВсичко почва от домашния тормозЖените искат нещо,децата-друго, същите и те нещо искат

108

До113

преди 4 години

,,ПРЕДИ КАПИТАЛИЗМА здраеопазването беше безплатно,????Безплатно дотолкова,че си купувахме абсолютно всички лекарства.Безплатни лекарства имаше само за активните борци,които имаха безлимитни рецептурнатаЗа простосмъртните-антистенокардин и билки, а за номенклатурата-лечение /със стентове/във ФРГ при ,,гнилия капитализъм,,

107

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДИ КАПИТАЛИЗМА здраеопазването беше безплатно.ПРЕДИ КАПИТАЛИЗМА ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ.СЕГА Е КАПИТАЛИЗЪМ,БЕДНОТИЯ,ПРОСТОТИЯ,ЧАЛГИЯ,БОКО И СЛАФЧО СИ МЕРЯТТЕЛЕВИЗИИТЕ И...СЕЛЯНДУРЩИНАТА.