13

музикант

преди 16 години

Абе плъхчета интернетски що не си намерите некой друг сайт да си пишете 'тинейджърските' дивотии.Това не е чат бегайте у елмаз...п.с. Жалко че са сложили форум.Голям минус за сайта:(вече няма едно място в интернет на което да НЕ можеш да видиш до какво духовно безсилие е стигнал българина.В кофите...

12

anonimen

преди 16 години

Grafa mnogo otdavna izleze ot sqnkata na roditelite si!Stanahme svideteli na unikalen po roda si koncert za Balgaria!Vladi pia strahotno,podpomagan strahotno ot negovite muzikanti i kvartet"INTRO"!

11

valia

преди 16 години

Графа се справи блестящо! Нямам какво повече да добавя. Абсолютно съм съгласна с коментара, по скоро статийката, която е написал някой преди мен.Все си мисля, че когато някой е настроен към по-скоро негативно отношение към работата на даден творец е по-добре да замълчи, или поне да не натрапва грозно мнението и то там, където безпорно ще има хора, които ще са на другата полюсна емоционалност. Един от тези хора съм и аз и не смятам, че е хубаво да "оплюваме" успеха, труда и таланта на един безпорно заслужил изпълнител какъвто е Влади! Ако поне 1 от онези, които го считат за "мамино синче" и незаслужил популярността си, бяха присъствали на концерта съм убедена, че нямаше сега да твърдят обратното.Смело мога да заявя, че Графа отдавна е сам и акустичния концерт беше поредното доказателство за това. В очите на родителите му се четеше искрено възхищение и гордост от това, което е Влади с днешна дата.Родителската намеса е безспорен фактор, но нима всички нямаме родители, които ни подкрепят и искат най-доброто за нас?! Лично аз смятам, че мечтата на всеки родител е да види мигът, когато детето му е надминал далеч личните му постижения:) Е, това се случи снощи!Успех Влади, желая ти го от все сърце!

10

Фен

преди 16 години

След като миналата година Графа направи представяне на албума си в зала 1 на НДК и представи един концерт, който бе издържан във всяко едно отношение, вчера в зала 3 на НДК получихме нова доза удоволствие от световно ниво.Миналогодишният концерт явно бе заявката, че Графа е достигнал нивото да прави уникални концертни събития. Ето един български изпълнител, който не само е бил зрител на концертите на звездите у нас, но и се е учил здравата!Вчера, 02.11.07г. в зала 3 на НДК станахме свидетели на акустичен концерт, създаден и представен по всички правила на съвременния шоубизнес. В препълнената зала близо два часа публика, съставена от три поколения, има удоволствието да види как се прави акустичен концерт. БРАВО! БРАВО! БАРВО!!! Милен Кокушаров клавишни, Митко Семов ударни и перкусии, Веселин Веселинов Еко - бас, контрабас и дванадесет струнна китара, квартет ИНТРО струнни интсрументи и младежка формация към Хор на софийските момчета направиха така, че Графа да се чувства прекрасно на сцената с техният акомпанимент. Семпъл, но много ефекген декор създаде впечатление на съпричастност и на човекът седнъл на последния ред към сценичното представяне на песните. На огромни текстилни ленти, опасващи цялата зала, режисьорът на концерта представяше различни визии за всяка песен. Някои директно взети от клиповете на Графа, а други плод на творческите търсения на екипа. Поставен в центъра на залата и едновременно обърнат към всички, Графа успя да напълни с интимност, нежност, чувственост и удовлетвореност залата. На края бе изпратен на крака три биса, които залата пя с него права и не искаше да го пуска.Точно премерено шоу по съдържание, времетраене, визоално въздействие, звук, осветление, лично отношение към публиката и невероятно топло излъчване това са само част от нещата, които мога да кажа за концерта. Имаше и слаби места, но бяха толкова малко, че не смятам да ги споменавам. Победителите не ги съдят!!! А Графа вчера бе победител. Той бе първият, който се осмели да направи акустичен концерт в България. Той бе човекът, който тръгна по пътя на онези неща, които могат да си позволят успелите артисти уникални концерти изпълнени с творчески експерименти и много изненади за публиката!Браво Влади!

9

opala

преди 16 години

ТРАГЕДИЯ

8

4i4i

преди 16 години

Графа е един посредствен изпълнител. Факт е обаче, че на фона на антибиотика,ан-джи графа е върха на бг сладоледа.ама си е жив зян. като напълни зала едно след 40 години като Робин Гиб - тогава ще го призная за звезда.

7

Rrr

преди 16 години

Nomer 2 zagubi. Yavno dosta sa horata, koito razbirat ot muzika i znaqt, 4e Grafa e posledniqt, koito moje da se bori za nai-dobur mlad izpulnitel v BG, nishto 4e vsqka godina mu davat izmisleni nagradi ot MM. To i MM e tolkova muzikalna instituciq, kolkoto i Grafa e No 1.

6

Просто слушател

преди 16 години

Аз много добре съм се ориентирал кой е "Графа"... Досега не съм го чул да пее, а само да изтезава модерните стилове. С две ръце съм съгласен с N 1, ако не беше баща му още преди 10-ина години щяхме да се отървем от още един некадърен изпълнител...

5

Иввоо

преди 16 години

Толкова се нервя на разни измислени изпълнители без хитове, че чак и правописни грешки правя!

4

Ивооо

преди 16 години

Айде, айде, графчето го лансират от 15години, още като дете! Да не би да е направил толкова хитове, я? Той Васил Найденов не прави турнета и концерти в НДК-а, дето има повече хитове от всичките ни така нар. бг-поп звезди от младото поколение, пък Графа излизе най-голмата звезда в България! Като направи една песен от ганга на Васил Найденов, Орлин Горанов или Георги Христов, тогава ще се съглася номер 2, че Графа е най-добрия млад изпълнител в България!

3

Просто музикант

преди 16 години

Другари, това с бащата е отживелица!!! Той отдавна не може да му помогне, защото Влади Ампов отдавна е в бизнеса и се оправя доста добре сам. Какво може да направи бащаму с едно предаване по Канала? Едно време му даде старт, но Влади отдавна е далеч от нуждата да се "подпира" на баща си. Колкото до гласовите му данни - да, не е най-добрият певец на света, но пък е единствения, който в последно време успя да напълни зала 1 на НДК сам и то с три поколения, без да е ветеран в шоу бизнеса. Спектакъла, който представи, бе на ниво на много от дошлите в БГ в последно време еднодневни и многодневни звезди от чужбина!!!Не се опитвайте да хвърляте кал, а се опитате сами нещо да направите в шоубизнеса! Чуйте българската музика и отбележете колко пени са написани и изпълнени от Графа. Това може и да ви помогне да се ориентирате малко кой е Владимир Кирилов Ампов - ГРАФА!

2

преди 16 години

ае еййййййй за къв се мислиш бе !? Графа като гледам си е най-добрият млад изпълнител в българия!!!!!!!Какво е виновно момчето че баща му е известен ?Означава ли това че няма талант и разчита само на това ? Графа е доказал че може и просто е имал късмет че е имал възможност да пробие.....

1

dynamo

преди 16 години

Графче ако не е баща ти ...Нищо де ще те видим (чуем) колко пееш, то в НДК-ато с тая "акустика" пак озвучаването ще ти е виновно знаем! ...