82

Анонимен

преди 4 години

Че кой друг министър да изгони. Те все са мафиотски протежето. А там бат Бойко няма думата. Стои и рапортува.

81

Анонимен

преди 4 години

Защо наистина се нарича МТСП?Когато нищо за трудовите хора не прави, частниците не увеличават заплатите, всички стават работещи бедни. А поливат пустинята, т.е. раздава някакви помощи за отопление от 470 лв. на хора, които лъжат, че са бедни. Вижте таблицата с критериите, да имат малко жилище???? Раздават от 350 до 930 лв. на увредени деца. Всеки месец. Много добре е ако сега стане министър някой от НФСБ. Да прати на работа майките. Стига сте раздавали пари, идващи от труда на малкото работещи.

80

да

преди 4 години

А защо на мен ми се струва,че това министерство произвежда само ,,ПРОФЕСИЯ-БЕЗРАБОТЕН"? При това положение дали има нужда от него?

79

Анонимен

преди 4 години

А получи ли оставката? Уволнен е за прекалена кадърност, прекалена социалност, които засенчват останалите некадърни министри.Както бяха казали на един друг уволнен герберски социален министър; Ти си от нашия отбор на правителството, не от отбора на синдикатите и обществото. Вън!

78

анонимен

преди 4 години

един кадърен министър има и те все го гонят.Не може ли да разберете,че и ГОСПОД да сложите пак няма да стане,ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ,ТОВА Е ИСТИНАТА

77

Анонимен

преди 4 години

Много е лесно да се криткува от хора , които през живота си не са били даже управител на кафене. Сега кажете коя партия и кой лидер може да управлява по добре от ГЕРБ и Борисов.

76

Стършел

преди 4 години

Бисере, Бисере къде ще ходиш сега?

75

Анонимен

преди 4 години

Доживяхме да видим прос ташка диктатура...

74

Ставрю

преди 4 години

Мафията герб ще ни унищожи. Сега ще подаряваме Козлодуи на Американците да спечелят малко ние се наоечелихме. *** продажни нагли.

73

Анонимен

преди 4 години

сменянето на един министър с друг ми прилича на на една и съща драматургия само че се променя заглавието иначе съдържанието продължава с пълна сила да буди тревога тоест ако не се смени социалната политика която е приоритет в другите европеиски страни изразяващо се в евтина храна спрямо стандарта и достоини пенсии и заплати винаги ще бъдем на дъното като наи бедните и мизерстващи тъи наречени европеици

72

13

преди 4 години

Не се притеснявайте, утре мафията ще смени бушона, или ако им е неработен ден, най-късно до понеделник, ще има нов назначен още по-***, и когато момента дойде, и върху него ще си изтъркат обувките, а за да мълчи ще му дадат една къща за гости с асансьор, едно БМВ да блъска инвалиди по кръстовищата и една шейна да си убие детето през зимата. И *** ще повтаря "наща икономика е по-добра от на Македония, имаме магистрала с 2 ленти, 250 завода за авточасти, няма за кой да гласуваме..."

71

ЛОШО

преди 4 години

Минъстъра Изгоря заради Частните Пенсионни Фондове - те са собственост на Депутати от ГЕРБ . Комисията по Финансов Надзор се управалява от ГЕРБ . Шефа на Бългаската Народна Банка е от ГЕРБ . Дано Тръмп и Путин и Ердоган се намесят .Няма ВОДА в Перник .

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74консОл,а не ***

69

консолидация на конс

преди 4 години

айде още един консул във Валенция, ха ха ха

68

Анонимен

преди 4 години

Вече са ни ясни тия рокади. Сега на някоВисок пост с Високо платена служба или консол в някоя Държава друго няма в тая Държава освен Тикви и Калинки.

67

Зоро

преди 4 години

За съжаление бившия вече министър беше един лаладжия, който нищо не е променил!

66

пешо

преди 4 години

Мутрата иска да тушира социалното напрежение като отстранява този ***.но проблемът не е в него а в цялостната престъпна политика която управляващата мафия води.

65

фатмака

преди 4 години

Когато социалната система започне да помага на истински нуждаещи се, а не на ***, тогава парите ще отиват където трябва. Трудно ще го разберат някой свикнали само на помощи, а иначе рентиери?!

64

Анонимен

преди 4 години

Този министър стоеше с две глави над тиквите и не се връзваше с бостана.

63

Поет

преди 4 години

МИРО,ТИ СИ ГЕНИЙ!