99

Анонимен

преди 4 години

Помислете кой ще кандидатства за такъв отрядник няма да е лекар адвокат или някой компютарен специалист но ще бъде фена на агитките някое друго рокерче патриотче и накрая какво ГРАЖДАНСКА ВОЙНА това целят тези партии които се опитват да вкарват какви ли не концепции дружинки и какво ли не за мен тези хора са предатели страхливци самозванци и хора които не мислят за благото на Българският народ целта им е да събират дивиденти на гърба на ромите за да могат да съществуват

98

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да има гетаХората трябва да се образоватТрябва да се спират детските надбавки на майките,чиито непълнолетни деца са родили

97

Против съм категорич

преди 4 години

Какви са тия шпицкоманди?Насилието ражда насилие

96

Мевляна Руми

преди 4 години

Узунов и кюрди ще формираме за такива като теб

95

В.Узунов

преди 4 години

А не можем ли да направим отряди от поомаци и роми вечер да ходят и бият българето

94

Анонимен

преди 4 години

България има доста частни военни формирования с оръжие да наемат тях.

93

Анонимен

преди 4 години

До Т-34Наистина ли не забелязваш, че по много неща днешното време започва да прилича на 30-те години?Някой отдавна е започнал да държи речи по бирариите. Дотам ни докараха.

92

Т-34

преди 4 години

В кой век живеем , трябва ли да се връщаме 30-те на миналия !!!

91

Радослав

преди 4 години

В момента държавата смята, че един затворник е в пъти по ценен от един пенсионер и харчи в пъти повече пари за издръжка на затворник отколкото за пенсионер! Държавата гарантира 3 яденета, топло и покрив над главата за затворника, а е оставила пенсионерите на произвола на съдбата! Затова затворите трябва да са на самоиздръжка! Защото за масата от хората в затвора труда е в пъти по голямо наказание отколкото което и да е друго и така за тях затвора ще е отвратително място!

90

Радослав

преди 4 години

Масата от ромите които правят глупости се оказват с по 50 условни присъди или до ония ден били в затвора и все известни на МВР субекти! Там е проблема! Махнете закона за условни присъди!Или ефективна или е невинен! Също така променете затворите и затворниците от държавна издръжка да минат на тяхна си издръжка! Всеки ден да работят и 50% от заработката им да отива за издръжката им и останалите 50% за издръжка на затвора!Каква е тази почивна база наречена затвор с телефони, дрога и какво ли не още

89

Анонимен

преди 4 години

и шише долнопробна ракия

88

Анонимен

преди 4 години

отрядите трябва да са съставени от роми на които да им бъдат раздадени брадви и колове за изравняване на силите.

87

Анонимен

преди 4 години

Всъщност в 90% от полицейските управления има недостиг и незаети места за патрулни полицаи. Бюрата са заети естествено.

86

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно! Ромите ще ги натупат тези "отрядници" , ще се вдигне олелия и така до следващото пляскане!

85

твърдо за отрядите

преди 4 години

Да питам-как ще забраните и малцинствата да си създадат такива мирни отряди, в рамките на закона, ако законът позволи тези отряди и отрядчици? Кой ще забрани да се направят мирни отряди от роми-щом ще го уреждате в закона, които да патрулират например в центъра на София-и да се борят с престъпността, в рамките на закона. Отряди от роми явно са нужни-българска обра милион от банката, българи направиха заменките, българи обраха КТБ, явно са нужни оитряди от роми за да се борят с престъпността?

84

твърдо за отрядите

преди 4 години

Ако в закона се позволи да се създадат отряди за борба с престъпността, това значи и,че малцинствата могат да си направят отряди за борба с престъпността , в рамките на закона. И затова е редно във Факултета, след като закона го позволи да се създаде отряд, който да патрулира, и се бори с българската престъпност. Убиецът-изнасилвач-*** в борисовата градина беше българин, дрлугият убиец в борисоват градина беше българин. Редно е в борисовата градина да патрулират роми-отрядчици!

83

Анонимен

преди 4 години

Не искаме паравоенни банди,искаме полицията. Полицията е официалната защита за бг народ.

82

до вийафийен йес йес

преди 4 години

Да, има ДС. ДПС са крепостта на ДС. Атака пък, е личен проект на Доган. Патреотите до един работят за ДС срещу народа си, окървавявайки протести и защитавайки ДС прокурора. Патреотите са едни национални предатели и продажници, работещи за ДС мафията. Както ДПС, така и патреотите работят едни за други, като всеки ползва другия за повод за съществуването си. Точно както джендърите и патреотите използват другия лагер като оправдание за глупостите си.

81

мак

преди 4 години

Не отряди, а дейна полиция им трябва, енергото и вик да им потърсят дължимото. И прилагането на законите е важно, а също така да им се ограничат помощите там, където може, например за малолетните маминки и техните маминки.

80

Анонимен

преди 4 години

Патреотите, работещи като шпиц бригади за ДС мафията, щели да се справят с престъпността... ха-ха...