52

Пепи

преди 4 години

До ГостКакъв е манталитета не разбрах ??? Все едно в Англия не са го изгонили

51

Пепи

преди 4 години

До Добре деТова е домашна котка.Не си прочел цялата статия а коментираш.Собственика живее на 100 метра от магазина.Просто котката ходи у магазина понеже и е интересно.И наистина мястото на котката не е магазина.

50

Анонимен

преди 4 години

Котки не би трябвало да се допускат и в заведенията за обществено хранене, но във всички ресторанти, които имат маси на открито, влизат дежурни махленски писанки и, въпреки че персоналът щедро ги храни, те продължават да се умилкват около посетителите.Ако не ги допуснат в градината на ресторанта, "кацват" отгоре на оградата, ако тя е зидана и се разхождат там, наблюдавайки какво става в заведението.Хората обикновено нямат нищо против тези котки и ги приемат като атракция.

49

Анонимен

преди 4 години

До Добре деНе си прочел внимателно.Котаракът е бил уличен, но след това го е прибрало семейство, което живее в същия квартал. Само че котаракът продължава всеки ден да си прави разходки из района и има любими места, където остава повече време.Наистина не е редно животно да броди из магазин за хранителни стоки, но този явно е спечелил симпатиите на всички и са свикнали с него.

48

Grammar nazi

преди 4 години

Интересно е колко некадърен преводач трябва да си, за да преведеш буквално идиом като "болка в ***".

47

Анонимен

преди 4 години

На снимката кот е като касиера на магазина."В брой ли ще плащате или кеш?"

46

ogin

преди 4 години

Ми вземете си я у вас да я гледата,магазина е прав

45

Анонимен

преди 4 години

Абе тук Бойко с черния шлифер лично изпращя оня човек с гранатомета, та за една котка ли...

44

Гост

преди 4 години

Горкият котарак. Но други са хората извън границата на България. Манталитета е друг. А тук са изверги.

43

Totenkopf

преди 4 години

"пречка и болка в ***". 0 хаха какъв е този превод бре Борянчееее

42

Гочо Булгура

преди 4 години

Айде де ! кучета и котки може , прасета не може .

41

Д-р Дулитъл

преди 4 години

Д-р: Котий коти?Коти: Мя мял мял мя-мялД-р: Тва шото сe*Иш по рафтовете и разнасаш вирус, нАл тъй?Коти: МялД-р: ... у тъпoто коти си чуекКоти: Мял мял

40

Анонимен

преди 4 години

до 40,главата ти е павильон ама празен.

39

Анонимен

преди 4 години

А тук в бг кучето ми влезна в павильон за куриерски пратки и такъв шут му би собственика че една седмица е кашлял кръв исках да се оплача но ми казаха да погледна на вратата колко стикера със застраховки има

38

до анонимен

преди 4 години

А ако котакът се казваше Вовкин, вместо Пъмпкин, сигурно щяха да му изградят колибка в магазина...------------Не-ъ!!!!!!!!!!Щяха да го обявят за агент на Путин от ГРУ и да го обвинат в отравянето на Скрипал с котешка храна "Новичок"

37

(+)

преди 4 години

В подкрепа на Пъмпкин! :)

36

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ако котакът се казваше Вовкин, вместо Пъмпкин, сигурно щяха да му изградят колибка в магазина...

35

до анонимен

преди 4 години

Всички коткофоби ли обичат Масква и ***.----------------Ти да не би да си от онези "либерал-демократи" дето обичат да мъчат животните???По времето на Соца такива полуграмотни индивиди със садистки наклоности бяха изолирани от обществото.

34

Мимар Синан

преди 4 години

До Абе, лелче...За Суисхотел'а ще се съглася, но викаш че няма котки в джамията Ая Софиа, и в Топакапъ, и в Долмабахче сарайъ, ха?!! :-))Добре, ще се направя че ти вярвам!;-))Но за в бъдеще за да не се излагаш толкова много, в джамията Ая София винаги има поне половин дузина котки в нея. И всъщност ги поощряват да са там, щото те вършат много полезна работа за съхраняването на джамията! Ах *** ***, сичку знаеш бе ***!! ;-))

33

Човек от народа

преди 4 години

И аз съм персона нон грата в няколко софийски заведения, може ли да ги бойкотираме? Нека покажем, че сме задружни!Заедно можем повече!