11

Коментатор

преди 4 години

Браво, момче! Поздравления! Човешко е да се помага, така обясни постъпката си, а не като героизъм. Покъртително. Успех!

10

Анонимен

преди 4 години

Bravo na kmetstvo stara zagora!

9

простосмъртен

преди 4 години

до себе си : извинявам се, да се чете : че колкото и да въртим и усукваме

8

простосмъртен -

преди 4 години

до "бог" : дано да има повече като него в НЕГОВОТО племе, че колкото да върти и усуква е - той е бяла лястовица... А една лястовица, пък и бяла - ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ...

7

бог

преди 4 години

Да има повече хора като него! Бог да го благослови!

6

До 7

преди 4 години

Няма нация без *йн(а) !Закона трябва да действа и полицията да си върши работата ,но за съжаление в България няма държава.

5

Анонимен

преди 4 години

Как му се радвате, но вчера от неговите са били до смърт българин на 28 години и прехвърлят вината на две от техните 13 годишни момчега, че те са го били до смърт, защото той бил им е изкарал нож! Питам кой изкарва нож на две 13 годишни момчета! ?

4

Сократис

преди 4 години

Скромен и благороден млад човек, изпълнил най-достойното човешко дело-да помогнеш в беда и спасиш живот.Тези постъпки трябва да се насърчават и достойните хора които са ги извършили с риск за собствения си живот, да бъдат привилегировани било то за образование, работа, безплатен транспорт а защо не, и почетни граждани по местоживеене.Да е жив и здрав и той, и семейството му!Децата му ще се гордеят с баща като него.

3

Монархист

преди 4 години

Ходят с ножове, какво очакват да им се случи. След 10 години тиквокрация и импотентна президентщина тийнейджърите са агресирали и са се превърнали в животни, едни нападат, а тези които няма да нападнат носят ножове за самозащита. България е в безпътица, комунизма и посткомунизма унищожиха всичко. А на момчето, браво, има си дете, помага на другите хора, за пример е.

2

Анонимен

преди 4 години

Вместо да му дават тази тоалетна хартия да бяха го уредили на добре платена работа и всеки месец да получаваше такава заплата а не еднократно.

1

бай ганю

преди 4 години

мслия че заслужаваше повечебраво на младежа не са много от нас които биха се намесили по същия начин