81

Mockingbird

преди 4 години

безграничното бездарие на участниците в този жалък прайд на *** суетата се маскира с психопатичните им фантазии, което прави ужасната трагедия на евровизията още по-голяма. очевидно е, че ще трябва да уча унгарски за да кандидатствам за унгарски паспорт. очевидно е още, че един от островите, където човек може да избяга от бруталното лицемерие на *** диктатурата е Унгария.

80

Петърчо

преди 4 години

Как така хем не били познати причините хем това било заради ЛГБТ? То ще се окаже че тези държави които са се отказвали от участие са като пишман ***. Веднъж е заради парите а друг път от "гей" причини. Защото доколкото знам и България се отказа в един момент *** никой не беше ни предположил че може да не е от финансови причини. Ама когато става въпрос за Унгария и Полша където Сорос не е на почит значи няма как да се парите нали? Ей за това не са ми приятни либералите.

79

Lan

преди 4 години

Дали Орбан не се чувства поне мъничко българин да го направим премиер по съвместителство и на България?!

78

Хедонист

преди 4 години

В това Унгарско правителство ,трябва да има хетеросексуално мнозинство, за разлика от други "нормални" държави...

77

хахо

преди 4 години

като гледате снимката не испитватели едно огромно желание да сме по едале4е от тази европа.

76

Наблюдател до ХА-ХА

преди 4 години

Не е смешно.

75

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Унгария е ДЪРЖАВА, България е територия.Унгария има даржъвник начело, България има слуга.Унгария има бъдеще, България - не.

74

Много просто

преди 4 години

Унгария страна с принципи която се грижи за бъдещето на народа си. България точно обратното. Българската конституция бе променена за да може да се продава наша земя на чужденци, с други думи бг е за продан за да може мафията още да се облагодетства от продажбите, в Унгария това не става. Но унгарците са народ а не мижитурки като нас. А това за шоуто е само поредното извращение на сатанисткото ес.

73

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на всички либерастки простотии, трябва да си върнем достойството и честта!

72

Само питам

преди 4 години

Защо ме цензурирате като ви казвам, че конкурсът Евровизия е "твърде г*й", а вие го пишете?

71

Анонимен

преди 4 години

Основния проблем на унгарците са комунистите от бившата УКП. Прибалтийсктие се изчистиха от комунистите и дръпнаха, ако унгарците искат да дръпнат като прибалтийските требе да се изчистат от комунистите.

70

Анонимен

преди 4 години

браво!

69

Някой си

преди 4 години

с въпрос към "НЯКОЙ" :Младото обещаващо геище като обещава - гивЕч пуска ли ти?

68

НЯКОЙ

преди 4 години

Да, но минатала година ние се представихме с един много обещаващ и млад гей.

67

poskitt

преди 4 години

Освен че е доста гей, този конкурс е и доста ***. Изобщо, кой гледа подобна помия?

66

ГОСТ

преди 4 години

Прави са унгарците!Какви точно таланти избират там,нещо не им разбирам критериите....

65

Каква "...визия

преди 4 години

Все едно какви алтернативно-сексуални пробутва или не този конкурс, от памтивека си е символ на нахалната посредственост и музикалната боза. Едно надуто нищо, за което всяка година се харчат доста пари. И не е голямо събитие кой щял да участва или да се откаже. Отделихме по две минути за "новината", карай нататък.

64

Браво

преди 4 години

Колегата го казал най точно бежанци, ислям и еднополови бракове, тва нашази добрата Стара Европа, от тва няма спасение, от това се пазят унгарците

63

Анонимен

преди 4 години

До панчоКакво не се забелязвате? Погледни снимката горе! Погледни снимки от парадите, където правите! Квито искате бъдете ама не се показвайте така облечен и тн пред малките деца, защото те обичат да подръжатат на някой, а те са малки и още не разбират за какво става дума.

62

тиква

преди 4 години

един безкруполен крадлив политик или управник нанася много повече щети на едно общество от колкото един талантлив гей ако господ е създал някого гей кой е орбан за да се противопоставя на господовата воля?