16

Анонимен

преди 4 години

До Един Добре,но защо тогава Брекзитът запецна? Защото не е важен се оказа не контролът а това да се измъкнат без да плащат. Ако най - важното беше контролът досега трябваше да са се споразумели и да са излезли. Къмингс го е мислил едно, обаче действителността го опроверга. Такива лозунги каквито той развяваше днес се оказват невалидни.И англетата го разбират, но малко късно И сега щат не щат, ще трябва да отидат до край иначе ега ти излагацията-прословутото британско его отива по дяволите

15

Анонимен

преди 4 години

Така като го гледате, да ви прилича на "гениален" или "кукловод"?! По-скоро на откровен британски клоун.

14

Анонимен

преди 4 години

Според това как върви брекзита - кръгъл ***.

13

Анонимен

преди 4 години

Ще излезнат разбира се, Истанбулската конвенция ли да приемат?

12

Пост 10-12

преди 4 години

Три постове са. Явно от едно същество...машина,*** или безмозъчно. Достатъчно е да се сравни език,думи и стил. Смешници...

11

Анонимен

преди 4 години

Toй наистина е заплаха за повечето политици. Те гледат просто да следват протокол от безмислено говорене и някаква публична виртуална представа, а той на база анализ манипулира обществените нагласи. И да наистина е по-умен, защото не се прави на клоун пред медиите за рейтинг, а се старае да контролира отстрани.Такива хора често остават в забвение, или захвърлени някъде на някаква служба, но те са действителните кукловоди, колкото и незавидна да е съдбата им.

10

До 4

преди 4 години

Лошото му на Доминик Къмингс, че не е последовател на радикално лявата либерастка религия. Ако беше на тяхна страна, сега щяха да го величаят, но не е, значи е враг и трябва да бъде плют, за всичко каквото се сетиш, ако не се сетят си измислят.

9

Анонимен

преди 4 години

Според либерастките медии, всеки който не споделя тяхната античовешка религия е безскрупулен кукловод, докато те самите по най-долнопробен начин манипулират обществото. Борис Джонсън, Доналд Тръмп, Виктор Орбан, Жаир Болсонаро и т.н. са винаги лоши, каквото и да направят, те са зли, защото не играят по свирката на модерните комунисти, целящи тотален контрол над обществото, създаване на модерна нова диктатура на религиозна хипи, еко, гей, веган, феминистка и т.н. основа.

8

Рокко

преди 4 години

Ай ем Къминг....

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия няма никаква полза от разпадането на ЕС,това което пишеш са глупости!

6

Анонимен

преди 4 години

Това е работа на англичаните,те нека си решат сами,но истината е,че ако излязат от ЕС,ще загубят и малкото останала им независимост,а държавата им ще се превърне в бомбандирана нива от замърсявания,химикали,ГМО,фракинг(който англичаните забраниха),икономически колапс и какво ли още не.

5

Един

преди 4 години

"Той създаде слогана "Да си върнем контрола", с който на британците се внушаваше, че трябва да имат правото сами да решават вътрешните си въпроси." - това не е внушаване, това е изконно право. Всеки народ трябва сам да решава вътрешните си въпроси, по начин, който е най-изгоден за този народ.

4

Анонимен

преди 4 години

Непременно трябва да излезнат англичаните и да усетят твърдостта на мура.Иначе вечно ще живеят с илюзията, че брекзит е бил по-добър вариант.Пък нека им се случи, те ако са европейци сами че се върнат.

3

Totenkopf

преди 4 години

Има и филм даже с Бенедикт Къмбербарч там е обяснено всичко, човека просто си заработва заплатата.

2

Анонимен

преди 4 години

Макар и с неохота, но започват да се избистря намесата на шанките в този гаден процес.Трябва да си наивен или много глупав ако чак сега разбираш кой стои в основата на това пъклено дело.Руските пари с които Москва се мъчи всякакси да разцепи ЕС и да противопоставя държавите.Но...както вървят нещата май няма да е далеч времето, когато и Русия ще се раздели с откраднатите земи и природни богатства на поробените територии и народи. Справка: СССР!

1

Таню

преди 4 години

Не ти пускат овреме, целият остров го отнася... :D