15

певец на диктатуира

преди 4 години

червената комунистическа диктатура си намираше палачите, слагачите и певачите... на всеки километър, този беше един от певачите, цял живот превъзнасяше една корумпирана и престъпна комунистическа диктатура.Да го прости неговият Господ, Лени, Сталин, Тодор Живков... май Путин му беше последното бовество на което се молеше преди да ритне бакърчето.

14

КРАЛИ МАРКО

преди 4 години

Поклон пред човека Стефан ! Достоен човек който не си смени веруюто никога. Затова още един Поклон ! Не като Тиквун дето вика ,,вие комунистите,, ; голям смях. Да почива в мир . Ще остане в историята на българското кино завинаги.

13

Анонимен

преди 4 години

Достоен българин но края му беше жалък както и цялото ни общество в момента. И жените и децата му го изоставиха и не го подкрепиха.

12

Анонимен

преди 4 години

До 1 Серго Данаилов"дал фира и сега поради някаква неизвестна никому причина трябва да се потресемкакво е направил за мен или за България тоя" За теб никой нищо не може да направи, дори съвременната медицина е без силна пред подобна форма на ***. Съжалявам брато, искрено те съжалявам.

11

Анонимен

преди 4 години

Ами тоя комунист, тогава направо да го канонизират за Светец.

10

до 9

преди 4 години

И не близваше алкохол най-вече. Пълен аскет.

9

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости. Ние сме на всеки километър. И така до края на света. България над всичко.

8

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости, ама вече наистина прекалявате.Вие ще го изкарате по-праведен и от Господ.А имаше 4 извънбрачни деца, все от млади студентки.А жена му си умря без дете ...

7

Анонимен

преди 4 години

И двамата с професор Вучков си отидоха нещастни. Ламби и той самотник след като втората му жена си отиде а първата Ирена се ожени за шести път.

6

Анонимен

преди 4 години

Бреххх добре че е този форум да има къде да си разтоварват някои индивиди душевния болук и мътилката, която иначе ще ги задави! Надявам се, че като изхрачите всичко това, се чувствате здрави, щастливи и добри хора!

5

Анонимен

преди 4 години

Вие за папата не писахте толкова, колкото за тоя комунист бе!

4

Анонимен

преди 4 години

Стефан Данаилов - първият артист получил медал, за това че е изиграл терорист.

3

Анонимен

преди 4 години

Голямата популяризация - на разни убийчи - чрез Черните Ангели и На всеки километър. Обаче получава медал за тези роли.

2

Анонимен

преди 4 години

Доброта, доброта - колко да е добър. Имал е сто любовници. От една от тях - и дете. А баща му е един полковник от ДС - от най-чугунените комунисти. И като артист не е ненадминат, има и по-добри, ама БКП го буташе напред. Има един-да филма забележителни и това е.

1

Серго Данаилов

преди 4 години

дал фира и сега поради някаква неизвестна никому причина трябва да се потресемкакво е направил за мен или за България тоя "елит" !?живя си елитския живот изпълнен с презрения към обикновените хора и въртеше опашка пред "големите началници"баш *** брига за него