11

Анонимен

преди 4 години

Франция е най-великата страна, основателка на ЕС и естествен лидер на Европа.Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят.Vive la Republique! Vive la France!

10

гл. шеф

преди 4 години

до. цял свят от гл. шеф на тайно разузнаване вписвамеви да знаете с нашето идване щеви съдиме с заснетите матреяли. на всички сенчести. щеим търсиме одговорност. тези сенчести щеги оковеме в вериги . и щеги съдиме. с уредите. те превзимат цял свят. превзеха и нашият румен. но ние ги превзехме. срамота. ще изледваме всички съседи какво искат румен

9

Анонимен

преди 4 години

Невероятно е, как всички медии се смеят на това как в САЩ са избрали Тръмп за президент. Обаче никой не се смее на Франция, че са избрали тази тотална отка.чалка Макрон за президент. Двойни стандарти отвсякъде.

8

Дъ клаш

преди 4 години

И кои са с Франция Италия и Испания които са същите южняци мързеливци и даже по-зле.С Германия са Австрия Холандия Скандинавието и тн.Тоест работещите бели европейци двигатели на човешкият прогрес.Макрон каквото си иска може да вика но да кажеш че българите които са в Европа и които плащат членски внос са по-малко хора от Кот Дивоарците е жалко и още по-жалкото е че има българи(ако не са ро.ми) които го подкрепят.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Относно преструктурирането на военната способност на ЕС ми се струва обаче, че Макарон не е прав. В страни с традиции във военното дело като Русия и САЩ е лесно да се конструират нови машини. Но искам да да отбележа, че съвместният план за производство на изтребител п пето поколение предвижда то да се осъществи 2030г., докато американските излязоха преди две години и до 2030г. ще излезе 6-то поколение.

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Истината е, че този който притежава най - силната икономика то "избира музиката". Макарон в много неща е прав, но това без съгласието на Германия няма да стане.То хубаво идеи, но само с тях биха останали като добри пожелания. И още нещо. Макарон колкото и да се "напъва", немският канцлер ВИНАГИ ще има решаващата дума (поради споменатият по-горе факт). А фрау Меркел е "отворена" за всички иновации.

5

Дъ клаш

преди 4 години

В тая държава дето не броят българите за хора не ме интересуват кво правят.

4

Анонимен

преди 4 години

Бабиното момче ще вземе да стане истински мъж един ден.

3

Анонимен

преди 4 години

Германия потъва в рецесия, Меркел е аут сега, истинския лидер на ЕС е Макрон. Урсула е там, колкото да има някой Макрон каза, че НАТО е във мозъчна смърт и ни сравни с Африка и Русия е Африка ама със бензиноколoнки и ядрени ракети. А след 40-50 години цяла Европа ще е Африка и буквално и преносно.

2

Анонимен

преди 4 години

Все повече заприличва на Петър Москов с лудия поглед .

1

Един

преди 4 години

Макарон, имаш още две години и половина да се ппавиш на мъж и после заминаваш в историята. Ти ще бъдеш в онази част от историята, която се дава като лош пример. Така ще бъде!