163

истината

преди 4 години

До АнонименВъзрастна /на 43?, ох смях/, ***, куха...Какви мили комплименти, истински джентълмен!!! Мерси боку! Подозирам, че си озлобен чичак, който жена не е виждал. Очевидно е, че си ЖЕНОМРАЗЕЦ и латентен Г-Й.

162

Капитан Врангел

преди 4 години

Заглавието на съседната статия е "Хапвайте сушени сливи при анемия и запек"Добре че нямаме анемия и запек, дърти кифли. Хапваме само свежи и сочни афъзки от които обилно тече сок.

161

Анонимен

преди 4 години

"Теб маминка ще те сватоса за някоя като теб, дето никой от другия пол не ще да я погледне. По това ще си приличате и е напълно възможно да останете заедно до края на живота си. Ще си злобеете двамата от сутрин до вечер и ще си приказвате колко калпав е светът, защото не ви е оценил."Много приказки и нищо верно. Ако беше толкова добра с прогнозите щяха да ти викат Ванга, да те търсят и да си полезна. Ама нищо такова не се случва. Обикновена изпосталяла невротичка с ботокс. Пълна трагедия.

160

До Ема

преди 4 години

Възможно е човек да стане родител на 18-20 г., да живее на макс и един ден да се види с големи, отгледани деца. И пак да си живее на макс.Но ако някой друг му е отгледал децата.В повечето случаи, и двамата родители на 18-20-годишните работят и ако няма някой все още добре запазена баба да поеме грижите за правнучето си, една толкова млада майка тийнейджърка няма големи перспективи. Ще измъчи и децата си, защото нито има житейски опит, за да ги възпита, нито й се стои у дома, а й се живее.

159

Анонимен

преди 4 години

До ТрагедияКое е най-важното?Хубава и свястна жена да посвети живота си на безполезен и озлобен хрантутник като теб ли?Ще има много да почакаш. Теб маминка ще те сватоса за някоя като теб, дето никой от другия пол не ще да я погледне. По това ще си приличате и е напълно възможно да останете заедно до края на живота си. Ще си злобеете двамата от сутрин до вечер и ще си приказвате колко калпав е светът, защото не ви е оценил.

158

Хаха

преди 4 години

Никол, такива неща мислят предимно хора, които са израстнали в кофти семейства и не са били обичани

157

Никол

преди 4 години

21 век е, а тук коментари от 19. Отдавна не трябва да съм инкубатор за челяд за полето. Ако на някоя живота й се обезмисля без памперси и рев, неин си избор. Не приемам, който и да е да ми разправя как живота е безсмислен без да родя. На такива е точно толкова безсмислен както и преди да го направят. Просто става по-тежък, а те си мислят, че са го осмислили. Да, ама не!

156

Анонимен

преди 4 години

"Аз поне осъзнавам, че не ставам за тази роля."Признавам ти избора. Важиш. Сега е време и да осъзнаеш че сте бабички след 35 и спориш за загубена кауза.

155

Бай Ставри

преди 4 години

До щастливата бабичкаНе бъркайте ситуацията с боя и моето осмисляне с божествената промисъл. Ако май.ка ти разсъждаваше като теб сега нямаше да ти чета тъпизмите тук. Ама ха, омочка ниедна!

154

Анонимен

преди 4 години

До 164Това е вашия избор и аз го приемам. Вие и хората като вас, не приемат избора на хора като мен обаче - да НЕ се размножаваме.Не всеки става за родител (половината родители в бг са пълен шит, и не отглеждат смислени, възпитани, културни и образовани хора, а "маТрял", като самите тях.Аз поне осъзнавам, че не ставам за тази роля.

153

Ема

преди 4 години

И да - гаджета, кариера, приятели, купони, екскурзии и пътувания - супер е, но всичко с времето си. Имам приятелки, които родиха на 18-20 и сега имат големи, отгледани деца и пак живеят на макс. Имам и такива, които са на 40 и още нямат деца. Честно казано вторите до една не са в час, всяка на някаква лудост я избива, колкото и да се опитват да убедят всички колко щастливи и успешни са.

152

Ема до 160

преди 4 години

Жена на близо твоите години съм и напълно те разбирам... и аз се чувствах така и по-скоро не исках, но се реших като бях по-млада и сега имам дъщеря на 10. Много жертви направих и се лиших и още се лишавам от много неща, които биха ми донесли щастие. Но в крайна сметка не съжалявам, че съм дарила живот на едно човече, което обичам с цялото си сърце. Но съм сигурна, че ако не го бях направила, един ден бих съжалявала за това... така че се замисли по въпроса.

151

Жоро

преди 4 години

Тц, не е вярно. Мъжете са привлекателни цял живот, стига да имат пари.

150

J

преди 4 години

Женките си ги плющщщяя и не ми е хич ! Обичат го кат сладолед

149

Луд народ

преди 4 години

Виште само какви важни теми вълнуват народа! Ужас!Хора много сте зле !И дърти и млади и мъжко и женско!

148

Щастливата бабичка

преди 4 години

До "Трагедия"Всичко каквото съм искала в живота си съм го го направила по начин, който ми харесва на мен. Ако исках деца щях да имам. Но съм преценила, че това не е а мен :) Не ги харесвам и никога не съм смятала да си правя такива. Не вменявайте на останалите вашите идеи за осмислянето на живота - хората сме различни ;)

147

Бай Ставри

преди 4 години

Неуважаеми кифльоци, колко от вас са ползвали жиголо? Нито една, а няма мъж който да не е бил с ***. Следователно сте продажни парцааали и единственото ценно нещо е това между краката ви, но със силно ограничен срок на годност. Демек за кратко, докъм 35 години макс.

146

Заключение

преди 4 години

Добрите и умни жени се подчиняват на мъжете си. Озлобените и хартисали лаят по форумите. Бау-бау.

145

Трагедия

преди 4 години

"Нищо ,че си имам професия, дом, хобита, приятели, гадже"Абе най-важното го нямаш и ще разбереш че си бабичка като тръгнеш да го постигаш.

144

Зозо

преди 4 години

До уж 37 годишната"Явно трябва ритуално да се самообеся, че съм станала вече "бабичка",без дори да подозирам. "Няма да ви пречим. Нито явно, нито тайно. Без дори да ни подозирате.