104

До 110

преди 4 години

Петко е от пазарджишко село и не пише в статията от къде е. Па ти как реши, че е от старозагорския етнос.И Петко е достоен човек, за разлика от хейтъри като тебе, които по презумпция го писаха гратисчия.

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108Не мога да му кажа браво с чисто сърце, защото не е трябвало да действа сам,....така рискува и своя живот...трябваше да извика някой друг и тогава да подходят с него заедно...ами ако беше се случило нещо с него, тогава ....нямаше да кажеш браво, а жалко...така че 3 пъти мисли, един път пиши, в случая нападай....!

102

Анонимен

преди 4 години

Петко, като му гледам старозагорският етнос, нищо чудно и да е бил без билет.

101

Анонимен

преди 4 години

Браво на това момче! Истински герой. Заслужава награда за мъжество.Ако не беше той, полицията и до днес да издирва престъпника.

100

Американ

преди 4 години

А в Америка Питър щеше да е много по-решителен и вместо да го кандърдисва, направо да го застреля или поне срита директо. В интерес на жертвата, която е отнесла 1-2 мушкания повече, поради тази нерешителност. А тя идва в голяма степен от закона за (само)отбрана и начина по който се разяснява и прилага.В Америка ако някой те нападне даже без оръжие може да го гръмнеш и няма циraнcкaтa постановка "превишена" самоотбрана - всяко нападение се счита за заплаха на живота, отбранява се с всички средс

99

Анонимен

преди 4 години

Браво на това момче! Рискувал е и той, но се е справил по най-добрия начин!

98

Анонимен

преди 4 години

Ако видим снимки и на тримата,ще е ясно.Ама няма да видим.Културни особености.Относно мъжа,спасил момичето-Браво!Така трябва!

97

ЛЛ

преди 4 години

Историята понамирисва! Да не е била с клиент, който не иска да плати? А тоя т'упан дет я спасил да не е сводника ?

96

Да пишат

преди 4 години

коя е нападнатата жена, каква е и с какво се занимава.

95

Първо

преди 4 години

Това със случайността, да е във влака и случайно да мине край купето е много натрапчиво. Във всички статии за този случай го има. Второ. Случайно да познавате момиче, което пътува въоръжено с нож? И защо са били сами в купето и защо тя не се е в купе с хора, посред нощ, когато някой я задява? Историята прилича на история с клиент и "спасителят" е просто сводник, който защитил "стоката си". Друго логично обяснение няма.

94

Браво !!!

преди 4 години

Момчето ДАЖЕ Е ЗАЛОВИЛ АГРЕСОРА !!!

93

Браво на момчето !

преди 4 години

Браво на момчето !!!Поне е направило нещо ! ( ако беше друг може би би подминал и се скрил )

92

Анонимен

преди 4 години

До 4 ти ще седиш тиохо и мирно докато пориме жена ти бе *** ***

91

Анонимен

преди 4 години

Тая след като е извадила нож си го е получила явное искала много пари за това което е предлагала

90

Анонимен

преди 4 години

До ХХХ И нали палицаи щеше да има не само във влаковете но и във всеко село, че и на всека дупка по пътя ама ква стана нема никой .

89

Слава на Господ

преди 4 години

До сланчарски . Ти си един антихрстки манипулатор , инквизицията и кръстоносните походи са дело на католицизма и техните папи , те нямат нищо общо със православието и протестантството , както и със всеки истински Християнин . П.С..Нарекох те антихрист защото отричаш Христос..1 Йоан 2 : 22. Кой е лъжец, освен оня, който отрича, че Исус е Христос? той е антихрист, който се отрича от Отца и от Сина. 23. Никой, който се отрича от Сина, няма нито Отца; а който изповядва Сина, има и Отца.

88

БайХ

преди 4 години

Браво на Петко! Поклон! Жалко че сега нападателя ще бъде предаден на бг правосъдието което е неефективно. Аз съм бил в подобна ситуация и съм установил че в днешно време институциите са повече заинтересувани от правата на престъпниците отколкото от възмездие....

87

Анонимен

преди 4 години

Пари и награда за момчето! Липсват много такива хора!

86

бг риалити,

преди 4 години

20-годишният нападател е задържан, освидетелстван и настанен в Раднево, където ще бъде изготвена съдебно-психиатирича експертиза.... след някое време ще е на свобода, освидетелстван и ще коли пак кога някоя не му върже.... а тя да стигне дотам, че да извади нож, не и е било лесно

85

Браво на...

преди 4 години

..на този сънародник, който е доказателство, че при добро възпитание и образование българските роми могат да бъдат чудесни граждани!Поздравления за постъпката му!