16

Анонимен

преди 4 години

Никой няма да ти вземе децата ако имаш приличен дом, те са чисти, нахранени и гледани. Ако не си алкохолик и наркоман и ги пробиваш системно. Аз съм твърдо за на такива да им бъдат отнемани децата и някой да се погрижи да станат хора.

15

Оливър Туист

преди 4 години

Ако някой не го е чел, да го прочете. Ако го е чел да си го припомни. Тормозът в приемните семейства и приюти е същият, но под друга форма. Има пари за разпределяне там и винаги ще се намерят безскрупулни слагачи.

14

Анонимен

преди 4 години

ЛЪЖАТ! Ще отнемат и още как! Сега се мазнят, и хвърлят прах в очите. Ама като дойде 1-ви януари - мале-мила! Норвежците са платили и очакват възвръщаемост.Тази жена с този невинно сведен, както и блуждаещ поглед не казва истината. Не е шега работа това, огромна сума е получена, видно и усвоена, за да ни се стъжни животецът. Допустими са и анонимните доноси.

13

Активист на БКП

преди 4 години

Норвегия плаща за да им пращаме деца за г?й забавления !!!

12

Бож.

преди 4 години

Вземете децата на всички,които са с повече от 3 деца и имат повече от две неплатени сметки за данъци,ток,вода,глоби и пр. !

11

До 9

преди 4 години

Защо съдът да има право? Онези *** дет пускат Лютви Местан на свобода? Или онези дет за изнасилване го пляскат по ръката, изнасилвача? Никой няма право да ти отнеме децата. Когато при османците не сме имали държава, техните закони са им давали да взимат деца за еничари. начин османците не са правили лошо, а само са следвали закона и в било окей?

10

Анонимен

преди 4 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЛКО КОМЕНТИРАТ НЯМА СКОРО ИЗБОРИ, НЯМА ПАРИ, НЯМА ***. А ИНАЧЕ ПО ТЕМАТА СРЕЩУ ВСЕКИ ИЗБОР ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИРАХА, ДАЖЕ ТЕ НЕ ЗНАЕХА ТОЧНО СРЕЩУ КАКВО ПРОТЕСТИРАТ В НАЧАЛОТО БЕШЕ СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО ВЪРНЕТЕ СЕ ДА ВИДИТЕ ЧЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ВСИЧКИ СТРАТЕГИИ, ПОСЛЕ НЯКОЙ ИМ КАЗА ЧЕ СТРАТЕГИЯТА Е ВИЗИОНЕРСКИ ДОКУМЕНТ И ТЕ СКОЧИХА НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ ОТ СОЦИАЛНИЯТ ЗАКОН КОИТО ЩЕ ВЛЯЗАТ В СИЛА ОТ 2020Г. СЕГА ЩЕ ИМА ЗАТИШИЕ И СРЕЩУ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТНОВО ЛОЗУНГИ"НЕ СИ ДАВАМЕ ДЕЦАТА"

9

ЕДИНСТВЕННО И САМО !

преди 4 години

съдът има право да отнема деца,а не гнусните джендърски организаций на мезкия евреин Сорос !!!РЕФЕРЕМДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!!!!!!!!!!писна ни от западни "ценности" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!писна ни джендърски и юдо-масонски мафий да стоят над закона !!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Тази лъже като типична герберастка. Никой не протестира против защитата на деца. Протестът е против възможността да се отнемат деца, без да са в опасност.

7

баба мара

преди 4 години

пример семейството на отровения Стефан с отрова за мишки каква ще е съдбата надругите 2 деца мизерия и простотия друг път дадоха едно семеиство с 11 децамаиката болна само бащата работи каква съдба очаква тези деца това са хора безотговорни само се възпроизвеждат и никаква полза

6

Анонимен

преди 4 години

Свидетели сме в България че децата не се отнемат от социалните и на всичкото отгоре ги женят на по 14 години.Трябва да се отнемат понеже в България има системен тормоз над децата.

5

Ала_Бала

преди 4 години

Лъжат! В сряда ЕП ще даде указания за приемане на Истанбулската конвенция, което не е задължително за страните членки, затова прокарват набелязаните дивотии непряко, а чрез други закони. Подлостта и двуличието са запазената марка на ЕС.

4

Анонимен

преди 4 години

Има и друга опасност,когато майките(бедните) се съвземат икономически и си намерят добър дом,не им връщат децата,дори чух,че след 6 месеца социалните могат да разрешат осиновяване на децата,вярно ли това?Ако е така,това е ужас за всеки родител.Има нужда от такава социална служба за децата,но е много важно какви са правилата и колко качествени и морални са социалните работнички,както настойниците-гледачки.

3

Анонимен

преди 4 години

Социалните не са идеални,знам два случая,при които децата са отнети като отмъщение,единия случай - защото майката обидила социалната директорка,а другия - защото майката е ударила и обидила социалната работничка,докато е отнемала детето И, след което са и взели и другите деца,без причина,а родителите работят и имат чист дом.Тези социални *** ли са,не разбиат ли,че това е майчински инстинкт,това е вродено чувство в една майка да защитава децата си?И двете семейства са българчета,да не кажете

2

анонимен

преди 4 години

Престанете с тези заплахи, независимо за кого и какво се отнася.Вече ни писна да слушаме идиотщините ви.

1

Хаха

преди 4 години

Имаше един случай, в който някой обикалял рoмските махали и ги "предупреждавал" от врата на врата, че държавата идва да им вземе чаахветата.И тия се разбунтували - *** ЛЕВЕЛ 9999999999 ХАХХАХАХАХАХАХХАХАХ