12

Анонимен

преди 4 години

До АнализаторПак ли :D

11

kirasirrav

преди 4 години

ако всяко племе в този регион тръгне да си прави държава какво правим? -над 2000 езика и диалекта, да не говорим че там местните са известни с канибалските си традиции...

10

Защо?

преди 4 години

Искат собствена държава, за да използват суровините си! А при нас, държавата даде на концесия всички златни залежи, за да ги използават другите , а при нас остава шлаката и замърсената природа!

9

Лейба Бронщайн

преди 4 години

До дядо йоцо гледаИма една много хубава мисъл на Борис Морев в "Тютюн" :"Парите са нищо. Към пари се стремят глу...паците. По важни са властта и могъществото,което те дават."Отдавна е доказано, че най-мощният афродизиак е властта.

8

Анализатор

преди 4 години

Време е Сибир,Поволжието,Крим и Балтийското крайбрежие да обявят независмост,крайно време е руската ко чина да се разпадне на няколко сви нарника

7

Наблюдател

преди 4 години

Максимално ме кефи единия от официалните езици в Папуа Нова Гвинея - ток пиджи. Махнали са излишните букви в английския с, q, a. Правилото е, че няма правила, пишеш каквото казваш, абсолютно развален английски.

6

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До Лейба БронщайнТака де, когато когато светът е една държава, по-лесно се краде и има повече за крадене. Бъдещето е в 200 хил. държавици - нарича се анархизъм.

5

мазепа

преди 4 години

Папуасите да научат кримчаните как се прави референдум.

4

Лейба Бронщайн

преди 4 години

До 2Азпреди повече от 100 г, изказах идеята за единна световна държава. Не ме послушаха.Ето ви сега -200 мънички държави.

3

Путин

преди 4 години

До 2 Важното е да има демокрация и всеки да може да участва в изборите.Преди мандата, на изборите за президент , аз получих 80% а всички опозиционни кандидати, общо 40%.

2

Анонимен

преди 4 години

След бърза проверка в мрежата става ясно, че 99% от населението е неграмотно и е пръснато на племена, всяко племе със собствен език. Същевременно притежава едни от най-големите залежи на мед. Корпорациите си основават своя собствена държава. Как ще се извършва това гласуване не ми е ясно, на картата се виждат пръснати малки селца с по 10-20 колиби през 5 км разстояние и липса на пътища. Сещайте се.

1

Пийняк

преди 4 години

Да няма повече ЖУРТВИ !!!