10

2520-та г.

преди 4 години

Войната на клонингите.

9

Щерю

преди 4 години

Засега, всички клонирани животни мистериозно умират след не много години...

8

Браво.

преди 4 години

Китай развива науката, докато Европа си играе на дръж ми шапката с бежанците.

7

anonimen

преди 4 години

Това е добре, но е много важно да се работи по клониране на органи - да се възстанови орган на донора, ето това е абсолютен пробив, оттам насетне огромни хоризонти за лечение се откриват. Но поддържащите лекарства за купища заболявания са милиарди и никой няма интерес от това

6

Наблюдател

преди 4 години

В следващата статия очаквайте полицейски кучета да клонират китайци.

5

Анонимен

преди 4 години

"Четири от кученцата са от едно кутило."Кутило е грешно изписване на котило. Отделно котило се ползва за котки. Също като "окотвам се"(а не "окутвам"). Представете си сега - кучето се е окотило...Интересни хора списват статиите...

4

Анонимен

преди 4 години

В най-ранен стадий, Клонираният екземпляр проявява ум и способности като на възрастния донор и почва да надгражда.Бъдещето е на суперумни човеци, с поръчана красотаотвън и отвътре.Засега сме още в ужаса на риелитито. Ламя до ламята. Мангизи безморал.

3

Хъш

преди 4 години

А ние клонираме тикви! И си ги избираме да ни управляват.

2

Анонимен

преди 4 години

Кутило, а? Пак успявате да впечатлите читателите си чрез изобретяването на нови думи. Или казано другояче - с неграмотността си.

1

А,

преди 4 години

Южнокорейците от години клонират кучета.Вярно,не полицейски,но клонират.Сега амбицията им е да клонират мамут ако успеят да извлекат достатъчно генетичен материал от намерен много добре запазен такъв в Сибир през 2013 година.