14

АЛКОХОЛИК ЛЮБИТЕЛ

преди 4 години

КАТО НЯМА ВОДА ПИЙТЕ БИРА

13

Пенсионер

преди 4 години

За Перник не знам , но във Враца вали обилно.Дъждовете ще решат проблема.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНТролеско, следвай си опорните точки и не импровизирай, че не ти се получава особено добре. Явно следствие на недостатъчно количествен пълнеж в горния завършек на тялото ти.

11

Снабдител

преди 4 години

До ахаааАз предлагам, да зпочнем да зареждаме магазините с велосипеди. Така ще има храна само за 15% от населението, но зметка на това цената й ще бъде около 200% нагоре.

10

АнонимеН

преди 4 години

До Станислав РангеловСмешко, кога имахте вода и кога НЯМАТЕ вода? Последните години имахте ли вода? Да, имахте! А сега, когато Перник се управлява от БСП имате ли вода? Не, НЯМАТЕ ВОДА! Където управляват комунисти няма ток, вода, храна, горива и к'вот се сетиш.

9

ахааа

преди 4 години

До Станислав Рангелов. Абе ***, прочете ли статията? Точно кмета от БСП казва, че проблемът е по-високия разход от приток в язовира. Какво значение има от колко дни е на власт? Какво значение има от коя партия е! Резултатът е един и същ. Намаляващ обем и воден режим.Лепи си над ауспуха на дизеловия голф "F... YOU GRETA" и стой вмирисан. Кофтито от цялата работа е, че подобни цикли на засушаване ще се увеличават в следващите години.

8

Станислав Рангелов

преди 4 години

До ахаааето го и другия смешни!!! Кметът е от няколко дни на пост, за разлика от ГЕРБ, които бяха досега!!!

7

Станислав Рангелов

преди 4 години

До АнонимеНабе ***!!! Кметът е от няколко дни на поста, последните години кой беше на власт???

6

Снабдител

преди 4 години

Добре де, нали колегите им закара'а вода у туби? Кво реват ся?

5

Анонимен

преди 4 години

Или ако не избухне гражданска война.

4

Анонимен

преди 4 години

До ахааа Какви градинки сънуваш недорасло лапе? При нас има само асфалтови площадки и извънблокови простраснства с липи.Градинка на село при баба и дядо, ако си имаш такива.

3

АнонимеН

преди 4 години

В Перник управлява БСП. Въпрос на време е да им въведат и режим на тока. При БСП с тяхната "Визия за България" е така. Режим на водата и на тока, празни магазини и купонна система.

2

Поп Ставри

преди 4 години

Молете се чеда,божии молете се!

1

ахааа

преди 4 години

Според кмета редица обстоятелства в годините са били подценявани, като най-важно от тях било това, че притокът в местния язовир е бил много по-малък, отколкото оттокът.И това го казва новия кмет от БСП!? А защо уволнихте шефа на ВиК? Той какво общо има с притока? Лятото беше много сухо и се хващам на бас, че всички обилно са си поливали градинките от чешмата. А сега "защо няма вода?".