280

Justice

преди 4 години

Вдигнете малко възрастовата и интелектуалната граница за да има и някои смислени разсъждения

279

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО СЛАВИ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ!!!А НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА НЕ ДОЖИВЕЕ СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ!

278

Анонимен

преди 4 години

Колкото и Да НЕ ви харесват фактите американофилчета и Бойкофилчета,Слави до парламентарните избори.Ще набере яко енерция за властта!-:) Герб изтича като пробит чувал със зърно.И времето вече.работи против него! Стойте и гледайте само!

277

Валка

преди 4 години

Четвърти ама друг път.Това са фейк новините на Кънчо и Райчев .Чалгаря няма никакъв шанс.До следващите избори той ще е фалирал .

276

бнт

преди 4 години

слави, преди малко гледах Велко Кънев по БНТ...

275

Няма такъв Палячо

преди 4 години

Трагичен чалгаджия ......

274

Анонимен

преди 4 години

Дядо Слави Трифон-Чалгарски ако се омъжи, може би ще спре да е така злобен и тъжен!

273

Футуролог

преди 4 години

Краставия Слави с пеячката Кистко интелектитеЗа ПСИХОМАНИПУЛАЦИЯТА на целия преход най-вредни са милиционеритеДС още от 9.9.1944 са ФАЛШИВА милиция и истински КОМУНИСТИНародопсихолога Д.ТАЛЕВ е хванал 100 години предварително подмяната на прехода от БКП с диагнозата;-КОМУНИЗМА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ НАШАТА ПЛАНЕТА И ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТ ЩЕ Е БЪЛГАРИН то ест Бойко от Банкя или учиндолскияХващах психотенденцията и ги буташ напред унищожавайки истинската милиция за да оцелее фалшивата БКП милиция

272

ЛОРИ ВИДЕНОВ

преди 4 години

България е Англия а фк Левски София ни е християнската аристокрацияГледай те как се прави дете на българка от червен турски ултранационалист с петолъчка дори в гербаГледай как арабският мюсюлмански син на спонсора на Гриша Ганчев е побърквал в кревата от оргазми жената на законния Крал на ВеликобританияСинчето на Мохамед Ал Файед я правил да умирка в кревата Принцеса ДАЯНАОсмански цесекарски султан ще внася умеещи ислямисти да покзват как се прави на българи и ......англичани

271

Анонимен

преди 4 години

Митю Пищова има по-голям шанс.Поне не гледа злобно като тоя бръснатия чалгар.

270

Слафчо Борислиев

преди 4 години

Тиквите винаги се вземат насериозно.Ще ги познаете по просташкото държание и лакомията.

269

анонимен

преди 4 години

Слави е едно голямо и дълго л*а*й*н*о!

268

анонимен

преди 4 години

Брей, как пък сметнахте, че Слави е четвърти?! Дори не гледам 78, и не само аз! Все едно няма такава телевизия!

267

Shark

преди 4 години

До 75812. Дори и така да е, нии отново се съгласяваме и приемаме което не се предлага. След сато имаме едно на ум че това е проект на ГЕРБ защо вече да 4 та политическа сила? Ако това е достоверно разбира се. Но истината е че много млади хора ще гласуват за него.

266

75812

преди 4 години

До SharkДа изговорим нещата докрай - партийната формация на Слави е проект за разпръсване на негативния вот спрямо ГЕРБ. Никой не се притеснява от него и затова биха му направилли място в парламента. Ако попадне там, отсега е ясно как ще се държи - подобни примери гледаме вече дълго. Нито телевизията м е дотряябвала на порядъчнте хора, нито партията му.

265

Shark

преди 4 години

Защо ревете и скачате срещу партията на Слави. Нейното съществуване се обяснява с вашите действия, т.е. с вашето бездействие. Дали има друга държава, в която едно правителство е гонено с камъни и после преизбирано?! А! Значи за да се появяват партии, като тази на Слави има предпоставки за това. Кой гласува за ГЕРБ? ВИЕ? Кой се примирява с изборните манипулации, купения и корпоративния вот? ВИЕ! Е ТОГАВА СЪЩИТЕ ТЕЗИ "ВИЕ" НЯМА ДА РОПТАЕТЕ! СЕГА СЛАВИ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗАРАДИ ВАС! ЯСНО ЛИ ВИ Е

264

Анонимен

преди 4 години

Гледайте действията хора не слушайте приказки , всеки може да говори лошото е че българина мн лесно се лъже и мн бързо забравя , пример Слави Трифонов , издигнат от престъпници служел на тв която сега *** и той е новия "спасител"

263

Анонимен

преди 4 години

Славчо плюе БТВ във всяко предаване по новата си телевизия , *** не беше ли той лицето именно на тази телевизия 20 години , точно тази телевизия която той плюе в момента го направи човек и милионер щях да го разбера ако не и дължеше нищо , но той е БТВ малко е късно да се обърне срещу ръката дето го храни през целия му живот 0 морал има тоя чалгар , както като Борисов му гостуваше само дето не му врътна една.

262

Чочо

преди 4 години

БСП е в ролята на лисицата , която вървяла след коча и като гледала как си люшкат топките му , все се надявала да паднат , ама те все не падали както и процентите на ГЕРБ . Надеждата крепи умопомрачените .

261

Така е ..

преди 4 години

Нищо няма да излезе от Слави. Бъдете спокойни. Телевизията му за сега е едно голямо нищо. Същото ще бъде и с партията му с просташкото име.Има такава държава и се казва България.