7

Анонимен

преди 4 години

"Листерията винаги е съществувала, просто ние не сме знаели""Това е циат.А ЗАЩО НЕ СТЕ ЗНАЕЛИ?А знаете ли къде е затворът?За заглавието - неграмотни ни информират за нещоси.А какви са тези в БАБАХ? Кой може да гарантира, че са грамотни?

6

Недопустимо е,

преди 4 години

господин Гълъбов, ОЩЕ В ЗАГЛАВИЕТО да допуснете правописна грешка!

5

Анонимен

преди 4 години

Колко такива бактерии сме изяли не е истина. Имаме естествен имунитет към тях.Изяли сме тонове домашни суджуци, и какви ли не мръвки от диви прасета и др.А през 90-те масово се продаваха колбаси от кучешко месо.

4

Анонимен

преди 4 години

а момченцето, което почина в кардам, на обед беше яло боб, а вечерта - салам. салама с листерия ли беше ? а те я кръстиха отрова за мишки ? БАБХ за себе си ли прави тези проверки - да си се предпазва само то ?...или фирмите на БИЗНЕСМЕНИТЕ си плащат да не се оповестяват ? на протест ли трябва да излизаме, за да съобщават имената на печалбарските фирми ? или си е чиста проба геноцид : ЯЖТЕ, И ***, ЧЕ ТЕРИТОРИЯТА НИ ТРЯБВА ДА Я ПРЕПРОДАДЕМ !

3

MaйMyнaтa

преди 4 години

Да, истерията е много опасна, води до инциденти

2

Анонимен

преди 4 години

Но нарочно не ни съобщават фирмите производители и техните отровни продукти. Защо ли съществува тази агенция изобщо като не ни предпазва?

1

Некомпетентен

преди 4 години

А защо БАБХ не съобщава марките и производителите на тези продукти? Ние как да знаем кой суджук и коя риба да не купуваме?И още - пише се СМЪРТОНОСНА!