32

Драги ми .. Смехурко

преди 4 години

2 милиона прегледа - огромна база данни - не могли да установяват измамите - един милион лева за подобрение на системата - от Европата ще усвоим едни пари. "Скуби, скуби, скуби петела", както казваше един приятел.

31

И аз...

преди 4 години

...не разбрах как точно става шашмата, при положение, че се проверява автомобилът, а данните за собственика му са асоциирани към данните за колата...Нима е толкова трудно / ако някой въведе некоректно ЕГН на собственика/, системата просто да откаже валидност на прегледа?

30

Анонимен

преди 4 години

Не случайно сме най-корумпираната държава в ЕС

29

Някакъв

преди 4 години

*** е свикнал като го върнат от технически да тича в друго ГТП вместо да оправи колата в която вози семейството си.

28

НеКОЙ

преди 4 години

Статията е пълна с НЕВЕРНИ факти !! При преглед, автомобила се проверява по регистрационен номер, а не по ЕГН. Шофьора, който управлява автомобила по време на прегледа не е нужно да е собственник и няма общо с данъка на МПС-то. А самия даннък винаги излиза дали е платен или не. Системата е направена така, че или те допуска до преглед или не.

27

SOLIDARNOST

преди 4 години

Българите освен злобни, са и много прости. Кого лъжат по този начин ? Себе си прецакват тъпо и упорито вече поне 100 години. Нали като лъжеш държавата от която си част лъжеш себе си и всички останали граждани на същата тази държава и се получава взаимно прецакване и резултата се вижда - простотия на квадрат. По добре тарикатите да се гръмнат да не се мъчат.

26

алергичен с астма

преди 4 години

На някои въздуха им е мръсен. В такъв случай аз не мога да дишам. Никак не съм сам, има много малки деца, които са алергични и правят различни и подобни реакции. Значи проблема с манипулиране на данните за газовете на ГТП ще се реши когато този от ДАИ или МТ, който е там дето се занимава с пунктовете за ГТП се нареди заедно с мен в белодробния диспансер. Вервайте ми: един пункт с измамник няма да остане на таз чаршия.

25

5555

преди 4 години

До АнонименНикаква корупция няма по пунктовете за ГТП. Там просто трябва да вземат едни пари и то точно толкова колкото е цената на прегледа. Ако не ги вземат те, то ще ги вземе друг от съседния пункт за ГТП.

24

Мен

преди 4 години

До АнонименПросто са му дали разпечатка от друга кола.

23

Анонимен

преди 4 години

"Всяка втора кола и бус пушат като за световно, но си минават спокойно през преглед."Пич, имам един съсед със Шкода, дето пуши - ама все едно си метнал димна граната. На шега го питам няма ли да отиде да я поправи, а ония вика "Ше я карам докато издъхне, че ремонта мноо скъп, после зимам ноа". 4 години бате, не издъхва. Засичаме се на ГТП-то, мерят му газовете. Рекох от интерес да видя стойностите. Шок. Два пъти по-ниски от моите, планински въздух. Не вярвам да е бутал под масата...

22

Анонимен

преди 4 години

"...Вратичката в системата ще бъде ограничена с подобрения, платени с европейски средства..."За к'во говорим?

21

Яким Вълев Донев

преди 4 години

... Те с чуждо ЕГН и "ЧУЖДА САМОЛИЧНОСТ" излизат на ринга да се бият в друга Държава и .... умират ..... И НИКОЙ нищо НЕ Е разбрал и НИКОЙ нищо НЕ знае !!! ...... Вие тук за някакви автомобили ми разправяте ..... Каквото й да ти говорят и да ти приказват в това подобие на "Държава" ..... в 95 процента от случаите става дума за ДАЛАВЕРА , от която НЯКОЙ или НЯКОИ да извадят яки кинти !!! .... Ако НЕ става дума за пари ... става дума за ... МНОГО ПАРИ !!!!!! ......

20

Разумен

преди 4 години

МИ АКО Е ФИРМЕН АВТОМОБИЛА ? ? ? ? ЗА КО МИЙ ЕГЕНЕ ВЕ ДЪРЖАВО ТЪПA? !

19

Мити Очите

преди 4 години

Плащайте на държавата плебсове! Наркобосове като мен плащат само на полицаи и кметици. ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА НАЙ-МУТРИТЕ!

18

ГТП

преди 4 години

Пишете пълни глупости. Никога не се е проверявал данъка на колата по ЕГН, а по регистрационният номер на колата.

17

Анонимен

преди 4 години

Заради корупцията по тия пунктове всички ние дишаме мръсен въздух. Всяка втора кола и бус пушат като за световно, но си минават спокойно през преглед.

16

бЕГеНе

преди 4 години

Като се продават чужди лични данни от години без последствия, така става.

15

Анонимен

преди 4 години

Началниците и подначалниците в КАТажийниците и ДАЙджийниците са всеизвестни корумпета още от Живково време но никой не ги бута щото и те се отчитат на някой големец!

14

Анонимен

преди 4 години

Държавата иска да ми провери колата дали е технически изправна. Ок, няма проблем нека я провери. Това е като катаджията като те спре на пътя и да ти иска пари за туй, че ти е проверил документите. Какво общо има дадено ЕГН със техническата изправност на даден автомобил и номера на колата узаконен от КАТ За да искат ЕГН туй значи, че не признават номера на колата който те са узаконили.

13

Анонимен

преди 4 години

За да искат пари те трябва да предлат нещо, тия пунктове за технически прегледи трябва да са абсолютно безплатни.