22

Настрадин Ходжа

преди 4 години

Така е, като не се среща и говори с Тръмп по тези въпроси

21

Не забравяйте

преди 4 години

С Божията помощ, един ден народите на Европа ще се осъзнаят и евреите ще си платят за ужасяващите престъпления, извършени от тях срещу европейската раса.

20

Истината

преди 4 години

Израел е държава-терорист, на едно племе кланящо се на сатаната - Молок и се подкрепя от всички демони по света!

19

Анонимен

преди 4 години

фишек медии! Блокират информациите за променящия се свят за да не се вдъхновим нещп.. занимават ни с обвинения относо президента на Израел изведнъж.. може и да са измислени, ама така правят и в останалите страни в ЕС, цялата работа е да ни работят умовете и вниманието

18

Анонимен

преди 4 години

Нищо за протестите в Южна АмерикаНищо за протестите в ИранНищо за провала на демократите в САЩНищо за нашите реални проблемиАма ей, вижте президента на Израел какви ги върши ся..

17

Анонимен

преди 4 години

Трябва да внесем съдии и прокурори от Германия иначе няма оправия.ФАКТ !!

16

Анонимен

преди 4 години

Натаняху добре ама Тиквун КОГА ?!?!Мен Нетаняху не ме интересува!!Аз не съм евреин.СхващатИ ли селянЕ?!?!

15

Анонимен

преди 4 години

Мошенник немошенник. Тоя направи толкова за родината си колкото само може да мечтаем от наща Тиква. Същия като Орбан е тоя,неомарксисти като Сорос и подобни са персона нон грата в Израел. Не му дреме кой кво мисли а на него и съгражданите му да е добре.*за раята: добрият политик поставя личният си интерес заедно с националният.

14

Анонимен

преди 4 години

Защо никога не ги обвиняват за геноцида над палестинците?

13

муспи

преди 4 години

Евреин и корупция?! - това са взаимно изключващи се менюта. Да бяха питали Бойко, как премиер, макар и не толкоз умен като Натаняху, но си опазва честа (достойнството, - опитали се на околовръстното да го осакатят, но за щастие дошла агитката на Цесека!)

12

PinCode

преди 4 години

Идва ред всеки да си плати сметката. Ето че и неговия ред дойде.

11

Анонимен

преди 4 години

Ето още.Розалия и Мария,решили да отворят салон за красота и поискали от властите разрешение за дейността.Властите поставили условие това да не е публичен дом и им издали разрешително.Тогава двете хитруши наели помещение и сложили фирмата отпред като я написали на английски-Manikure,т.е. Маникюр.И клиенти,клиенти,денонощно.

10

Стамат

преди 4 години

В каквото и да ги обвинят нашите приятели, все е малко!

9

Анонимен

преди 4 години

Вари го печи го, мошеника си остава мошеник.

8

Анонимен

преди 4 години

Ето още един начин.Бенаред и Гарабед решили да отворят ресторант.Наели помещение и сложили фирмата отпред.Гарабед и Бенаред.Ама клиенти няма.Тогава решили и сменили фирмата-Бенаред и Гарабед.И о чудо народ,народ,няма яйце къде да падне.Ама на Бенаред,нещо все му е криво.Тогава решили да се разделят и така направили.Разделили помещението на две като всеки сложил половината от фирмата отпред и пак се получило-Гарабед и Бенаред.Тогава при Гарабед нямало свободно място пък при Бенаред пустош.

7

Анонимен

преди 4 години

а тиквата Мухобоико кога?

6

Бат Ман

преди 4 години

Поне като си боядисва косата да вземе да избере някой реален цвят, че в момента цвета на косата му е като кюнец преди да почернее.

5

Анонимен

преди 4 години

А Тиквата кога?

4

До 1.

преди 4 години

Ами просто е.Моше пита Авраам.:-Авраам ти върна ли ми парите дето мислех,че съм ти ги дал назаем?Аврам:-Охоооо отдавна,даже с лихвите.Що питаш.Ами щото ще правя Банка-отговаря Моше.И те така,без никакви пари правят нещата и излизат на печалба.

3

Анонимен

преди 4 години

Е сега вече нещата се затягат.Щом главния Прокурор те нацели,значи мъките ще са големи.Кофти положение,нито можеш да се измъкнеш от хватката,като станеш Министър Председател нито можеш да се кандидатираш на изборите.То и тука така се очертават нещата,преди изборите за Парламент.