10

Анонимен

преди 4 години

Защо Цацаров не е единственият кандидат?

9

Анонимен

преди 4 години

Прокурорът който ще запомним с НИЩО. Той НИЩО не направи през целия си мандат, освен да прокара поредното *** на мафията Гешев. Последния не само, че не може да се похвали с нищо, дори го очаква наказателно преследване на европейско ниво, заради показния арест на единствения желан от народа кмет Иванчева. Бяха и подхвърлени пари, защото пречеше на мафията, но истаната излезе още тогава наяве и се разбра, кой е корумпирания.

8

Краси

преди 4 години

Може ли комуниста Цацаров,дето иска да "събуди" комисията да даде информация:колко струва издръжката на комисията и колко пари е събрала до сега?За да можем да сравним догодина числата.

7

Идеалист

преди 4 години

Тази комисия с дългото име и Специализирания съд са извънредни институции. Те са рожба на оня умник Цветан Цветанов. Създадени са да прикриват далаверите на управляващата клика. Те не защитавят интересите на съверена на държават- българския народ. Колкото до Бързината с която, се бърза с тази рокада е да може Гешев да изпълнява ролята на Главен прокурор, ако Президента не подпише указа за неговото избиране, пардон, назначение от споменатат клика. Стана по-лошо и от времето на БКП.

6

Активист на БКП

преди 4 години

Ама ще има и друг кандидат !!!?

5

Val

преди 4 години

Ще говори само един. Другия на 28 - аут. Кушия с един кон. Дежа вю.Изненадани?

4

егати схемите

преди 4 години

да ловим бас че е цацата ....причините ...договорки за постове ...другия може и да е фигурант ....тия схеми ги знаеме бе цаца

3

11

преди 4 години

Мдааа, време е най-корумпираните да оглавят комисията за корупция.

2

ГЕРБЕР УСПЕХ на Цаца

преди 4 години

Тази комисия , от създаването си , по Данни на Сметната Палата е Генерирала Загуби за Бюджета в Размер на 1 милиард . ТОЧКА Това са Партиини Назначения с вискоки Заплати и Разходи - НАСА спря Походите до Луната по същия начин .

1

Анонимен

преди 4 години

Много дълги имена на комисии.ЧК - Чрезвичайна комисия и чекисти - лесно, разбираемо за всеки евродругар.