14

MGTOW

преди 4 години

Няма такова нещо като неравенство по пол. Ходете да си играете Ms. Monopoly, за да получите фалшиво чувство за превъзходство.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе не е така.Тия от спайс гърлс печелеха повече от групата бойзон.Какво ще кажете за семейство Кардашян или там както се пише.Тая само да си покаже масивният дирник по прашки и печели милион долара.А Кени. . последният път просеше 100 хилки от тоя на фейсбук шефът на дългосрочен заем.И в Бг е така.Нека сравним Лили Иванова-милионерка и тия от БТР или Стенли или Буги Барабата.Имаха много яки песни ама бедни.

12

Амиии...

преди 4 години

Извинявам се :"Моделките" печелят и т. н. И малко странично от темата - при баскетболистите примерно СРЕДНО кой печели повече - църните или НЕцърните? Преди 6 години измежду първите 10 в НБА НЕчерен е само Дирк Новицки. Съмнявам се за 6 години работите да са се променили. И след като са църните - що поне аз НЕ съм чул НЕцърните такива да вият, че им плащали по-малко?

11

Амиии...

преди 4 години

Порно"актрисите" печелят ПОВЕЧЕ от колегите си - мъже. "Моделикте" печелят ПОВЕЧЕ от колегите си - мъже. За което феминацитата пазят гробно мълчание, всуе надявайки се, че за тази "дискриминация" никой няма да се сети... Около 100% от жертвите на трудовите злополуки НЕ са жени - и тук гробно мълчание. Пак всуе... И" с'я к'во пра'йм"???

10

анонимна

преди 4 години

Я стой ти в кухнята, бе умнико - живееш в средните векове и най-добре си стой там, защото тук никой няма да ти обърне и капка внимание при острия ти ум и чар.......

9

:))

преди 4 години

Аха, *** тез от третия, четвъртия,... N пол /джендърите / как са? пп. то не е зле мъжете да получават повече/ в лова/, ама в последна сметка жената у дома да го прибира! ппп. а третия пол Бочко наш, прибира от дома и арчи навън ли?

8

бял р0б пенсионер

преди 4 години

а защо пенсионната възраст е различна плюс майчински, само това прави жените далече по-добре платено от мъжете!!

7

ff

преди 4 години

стига сте писали глупости вече, това грам не е вярно!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Но на пенсиониране нещата не са съвсем така.

5

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

е аз за какво си смених пола, Юнкер, Меркел и Туск ми обещаха равенство, а Сорош ми плати повече от добре!

4

Анонимен

преди 4 години

Те ти. Тъкмо джендърите се изравниха, че даже и по-равни станаха ииииии... се появи следващото неравенство... В отвъдния живот...

3

Х

преди 4 години

Жените в кухнята . Знае се от векове

2

Джедай Мастър

преди 4 години

Не може да се сравняват ябълки с портокали. Печалбите на М. Джаксън и на Елвис са от роялтис за песните им. Мерилин Монро не е певица, съответно тя няма печалби от албуми.

1

Анонимен

преди 4 години

Феминистката простотия няма край.