29

Анонимен

преди 4 години

Не виждам логиката нещо подтроено да се събори само поради каприз и да произведем една огромна купчина натрошен бетон. Това е равносилно да събереш накуп 10 милиона и да им драснеш клечката. Не знам това кметче кога и как е изкарвало пари и дали някога е държал в ръка лопата или мистрия. Може би оросто иска да му пуснат нещо в джоба.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27:Смисълът е един и много ***. Като не спазваш закона - ядеш бахура. Няма значение за 5 лв или за 50 млн. Не си над закона. Независимо от сумата. Едно бутане на такава сграда ще покаже нагледно защо трябва да се работи законно. Ще е много хубав сигнал за разни селски тарикати да не се заиграват с властта срещу услуги.Обаче... по-вероятното е да не последва нищо и да си го достроят абдалите.

27

Шенол

преди 4 години

Там има видни бизнесмени плащали по 6000 евра за квадрат. Има и политици с подарени жилища. Наистина ли мисли някой, че тия хора някой ще ги прецака. Хаха

26

Анонимен

преди 4 години

А какъв е реалният смисъл и полза от бутането?Или просто да покажем колко сме инат?Неслучайно им излезе име психодесни.

25

Val

преди 4 години

Тоя кмет се взе на сериозно. Просто партиен P R.Д Б стояла зад искането и зад него, ама ще изчакат да го наведат. Пък тогава на голо и на сухо.Прав е анонимен 17.

24

Анонимен

преди 4 години

Абе да го оставят толкова високо ама да го завършат, че сега има да го рушат още сто години. Така на бул. България има една спряна сграда и вече 25 години се руши грозно...Макар, че е безобразие до шедьовъра японски хотел това безобразие...

23

ай сиктир

преди 4 години

Това, ако се случи след като вече са вложени толкова пари като нищо може да му се случи нещо.

22

Гашо

преди 4 години

Тоя луд ли е. Веднага Гешев да го почва. Със сигурност е вземал подкупи

21

Анонимен

преди 4 години

Да го разрушат, а загубите да платят тези които са дали разрешението.

20

Анонимен

преди 4 години

Доста смел човек е Комитата да се изправи срещу артекс и герб.Бутането обаче е крайна мярка, там са наляти милиони, десетки подизпълнители и хиляди хора са обвързани с този процес.Макар и да ненавиждам артекс и начина им на действие, това е прекалено искане от страна на кмета.Според мен е редно хората, които са го позволили да влезнат в затвора, а строителя да облагороди за своя сметка всички околни улици и прилежащия парк с църквата (най-малко) като компенсация за наглостта.

19

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 7 Грозно чудовище, защото се строи при ГЕРБ. Ако беше при БСП, щеше да бъде най величествената сграда в София.Така ли е ? Така е..

18

Анонимен

преди 4 години

викайте румънката да ги почва

17

Да допълня...

преди 4 години

Този луд ли е ? Как ще разрушиш 20 изградени етажа.. ?Кой ще плати построеното до сега ?Нали ще станем за смях в Европа.Разрешителни и документи не строят.

16

Анонимен

преди 4 години

празни приказки. нищо няма да стане, естествено, защото парите вече са раздадени, да не говорим за луксозните апартаменти, с които Цецо Физкултурника и свитата му се облажиха. Да припомним, че даже измениха и закона специално заради този строеж. Така че всичко е узаконено, даже наскоро мина делото в съда на първа инстанция. Естествено в полза на строителната фирма. Пито-платено

15

Анонимен

преди 4 години

Скоро да очакваме да насъскат Гешев и Цацаров срещу него

14

до всички

преди 4 години

Дори и нищо да не стане ....поне кметът на Демократична България опитва. А останалите....слуги на фъндъка .......... се облизват за огризките.....

13

Повече пуканки

преди 4 години

ей това е потребно нам. Седим, жвакаме и зяпаме как една мафия злоупотребява с държавата, за да го втъкне на друга мафия. Да, сградата се строи с нарушения и, казано направо, изобщо не й е мястото там, но и в доводите за премахването й зеят дупки, през които камион може да мине. И от всичко това обикновените жители на града имат голяма полза. Ама много голяма.

12

мак

преди 4 години

Не смеят да бутнат коптор в махалата, а ще бутат такава скъпа сграда. Нищо няма да направят и софиянците ще се "любуват" на златния век.

11

лиско

преди 4 години

Кучетата си лаят, керванът си върви

10

vlady

преди 4 години

Да представи иска пред протопрезвитер Кусан Хадавян и епископ Датев Акобян.