45

Анонимен

преди 4 години

Идва времето на шестата раса така че няма да имат време за завладяване на космоса. Нибиру вече се вижда и с домашен телескоп. Преди 3 хиляди години когато тази планета е дошла нибурянците са дали познания на земляните но тогава са живяли съвсем други хора. В днешно време най напред ще ги обстрелват с ракети а после ще ги питат. Но ракетите им ще се върнат като бумеранг. А това ще означава самоунищожение.

44

Martin Bormann

преди 4 години

Целта е ясна, елиминирай вражески комерсиални сателити прекъсвайки почти цялата комуникация на врага, но сателитите не са чак толкова беззащитни а военните са много трудни за откриване след като летят на над 1500 мили над земната атмосфера. Но тва е малко в сферата на фантастиката защото е скъпо и рисковано. Те едвам събират пари и се съгласуват за елементарни операции срещу държави от 3тия свят камоли да гонят вещици в космоса.....

43

Анонимен

преди 4 години

Краварите ще защитават "демокрацията" от Космоса и в Космоса!ПСАбе, навъдиха се едни извънземни из Космоса..., та се не знае Демократи ли са, Диктатори ли са!?Спазват ли правата на изънземното ЛГБТ и извънземното си малцинство?Имат ли си извънземен Сорос и НПО (ако немат, шЪ им осигурим!?

42

gf hf mf :>

преди 4 години

Навремето мечтаеха до 2000г. да имаме бази на Луната, но и това не стана. Вече трябваше да колонизиране космоса, а не тепърва. Трябваше да летим отвъд Марс вече, но и това не стана. Странното е, че дори не можем в днешно време да сглобим нещо, което преди 50г. сме може ли за да стигнем до Луната, а какво остава даже да си помислим за Марс, луните на Юпитер и т.н.

41

Зозо

преди 4 години

"Оперативно поле" на Нато е на баба им фантазията и на туземният им лакей Поломон Саси. Но както знаем той има директни връзки с кораба-майка, че и дори с кораба-баща. Затова са му толкова големи ушите.

40

Ден в Тъмнината

преди 4 години

Османския южноазиатски тоалет наречен червен фенер заради истанбулския турски християнски квартал ФЕНЕР става само за денонощния бар.дакЧервения Тодор Живков му дошли на гости шайка граждани на Турция и още преди да е станало 22:00 часа ги гонят принудително от всички заведения щото затварялиСъбират се турските граждани в даден апартамент и любима тема за разговор им е подредената недоносена и изостанала държава на БКП и това как техния сънародник лашка Лора Виденова в кревата ..та ясно е..

39

Darth Vader

преди 4 години

Ей, американци и руснаци, ша ва плющя подрет.

38

Анонимен

преди 4 години

ФАКТИ от кариерата на косматко (меси). Има ДВА гола в цялата си кариера в официални мачове срещу европейски отбори през 2006г срещу вече несъществуващата държава Сърбия и Черна гора и през 2014г. срещу Босна и Херзеговина. Дайте златна топка - спасете джудже! Още малко да задълбаем в колосалната кариера на косматко. От всичките му 68 гола за Аржентина, 32 или ПОЛОВИНАТА са в приятелски срещи. Реалните му голове вса 36 в 91 мача. Батко му Роналдо от друга страна има 81 гола в 116 неприятелски официални мачове за Португалия. ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН гола срещу мижавите тридесет и шест за косматко. ФАКТИ

37

НИКОЛАЙ БОЙЧЕВ

преди 4 години

Лунатическите САЩ кацат на Луната само от 1969 до 1972 което е предостатъчен довод за доброволно саморазпускане на Церн и тяхната сбирщина от безмозъчни ненужни на никой мозъчни инвалидиСАЩ базирано на това че искаха да взривят Луната за да изплашат СССР и атентатите от 11.09.2001 на които те бяха главната цел......извода е че ръководят целият свят и така ще е поне до 2100 г.Евросъюза от Брюксел е резерват за безполезни еврои.ди.отиРусия е враг имащ право да се защитава и от космоса

36

Анонимен

преди 4 години

Кви междузвездни войни кви 5лв?!Около земята лети *** натрупан от хората.Човека е па ра зит на тази планета и я унищожава методично,но ще дойдат някой ден създателите на тази планета и ще ни изтребят като ***!Какво са посадили и какво никне тук?!

35

Анонимен

преди 4 години

Брате Тони що не доиде бре един час те чакам да Неси на некои орех

34

Анонимен

преди 4 години

Наратива който използвате в брейнфарта наречен статия е типично москалски, нема смисъл да се чете след втория absatz.

33

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са гола вода

32

Пърделко

преди 4 години

Освен на земята, никъде другаде няма живот... За това се нарича земя - съчетание от всичко - земя-въздух, огън и вода, пък слабоумците нека си вярват на тезата, че ,, в тая безкрайна вселена не може да сме сами"...

31

време беше

преди 4 години

Русия създаде своите космически войски на 10 август 1992 г.От тогава дрънкат оръжие, въпреки че никой не ги взема на сериозно.Няма какво да е чака повече, защото при липса на отговор, започват да наглеят все повече.

30

астронавт

преди 4 години

Космосът не може да бъде "въздушно пространство" защото в него няма въздух.

29

Bad Company

преди 4 години

САЩ са светлинни години напред в космоса. Без много приказки, без хиляди анимации в мрежите. Конкуренция нет.

28

Анонимен

преди 4 години

"новоутвърждаващи се сили, като Русия и Китай"??? Аз имах впечатлението, че първата от тези страни е глобална сила от векове, а втората - от хилядолетия. Първата - без прекъсвания, втората - с някое и друго прекъсване. Виж, да кажеш, че Индия е новоутвърждаваща се сила, това е по-вярно (особено имайки и предвид, че обединена индийска държава съществува от няколко десетилетия). Така че не омаловажавайте противниците си, няма да ви е от полза. По-добре е да ги преценяте реално.

27

Анонимен

преди 4 години

Американците мислят само как да подпалят война. В целия свят разпалват войни, малка им е земята, трябва и в космоса да воюват. А васалите като Бъглария им се навеждат все повече.

26

VANGELIS

преди 4 години

АПОЛЛО 8 , КАЧЕНА НА ТЕЖКАТА 112 МЕТРОВА РАННА РАКЕТА САТУРН 5 -- Е САМО НА 108 КМ ОТ ПОВЪРХНОСТТА НА ЛУНАТА !!И САМО 7 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО : НА 16 ЮЛИ 1969 Г. --- АПОЛЛО 11 ГО ЗАБИВА ДО МАКАРИТЕ НА СССР .