140

Анонимен

преди 4 години

Цялата си популярност на Путин дължи на репченето си към Запада, но като почне да се прави на философ-пророк започва да прилича на баба Гица, която всеки ден вещаеше "краьо на свето" !

139

Анонимен

преди 4 години

Сайта е пълен с рускотурски *** !

138

Анонимен

преди 4 години

Бляддовете още не могат да осъзнаят разпадането на СИВ, тръгнали да погребват ЕС. Самогонът не прощава.

137

Анонимен

преди 4 години

Отново турската из мет е превзела сайта... Това си е техен сайт... ОТВРАТ

136

Анонимен

преди 4 години

До пенсионер 150"...страхотен интосиазъм..."Учи български, учи правопис, а след това давай съвети! Писна ми от неуки всезнайковци!

135

Анонимен

преди 4 години

Путин премълча, че ако ЕС се разпадне, ще се разпадне и РФ !

134

Анонимен

преди 4 години

Путин премълча, че ако ЕС се ще се разпадне и РФ !

133

Ром"с

преди 4 години

Нещо заглавието Ви на статията и това което е казал Путин за разпадането на ЕС Е РАЗЛИЧНО-Защо липак се получава тъй ?)Той казва,че ще се РАЗПАДНЕ-а вие го омекотявате-не е немислим.Да живеят бг медии -"свободни и независими"!

132

Анонимен

преди 4 години

Германците покрепят Путин и смятат, че в Крим няма окупация, а сецесия (отделяне от Украйна) и доброволно присъединение към Русия след референдум. А В Донбас въпросът ще се реши със спиране на войната и изпълнение на Минските споразумения, по които Донбас получава автономия (специален статут) след избори.

131

Анонимен

преди 4 години

Не му е мечта да се разпадне ЕС. В бъдеще ще се сключи споразумение за свободна търговия и асоциация между ЕС и Русия. Европа ще ползва ресурсите на Русия, ще инвестира с печалба и ще пласира стоките си чак до Владивосток и Ташкент. Това ще стабилизира и ЕС, и Русия, а Европа ще стане по незвисима и силна

130

Анонимен

преди 4 години

Хорааа,днес за някой от вас ще бъде един тъмен-черен петък,след като придобиете добре изпипано китайско менте!

129

ginger Riley

преди 4 години

Ето я и новата мантра с която този нискостеблен диктатор започва да промива мозъците на чугунчиците ***. След като ги накара да повярват че 700 милионна Европа са гейове, а най-ширакая и агромная Рассия само 140 милиона са само православни хетеросексуални славяни, сега идва ред и да им втълпи, че Европа ще се разпадне. Да, да, ама не. Европейският съюз е от 1960 година, има си Гугъл затова

128

Хаха

преди 4 години

Руснаците са странно племе...предпочитам този "лош"запад пред *** 100 пъти..Вижте само за 40-50години какво направиха с Източна Европа и Източна Германия...още не могат да се възстановят икономически след 30 години...

127

Пенсионер

преди 4 години

До V 133 Защо си мислиш че ако е имало референдум за влизане в ЕС българите щяха да са против ? Имаше страхотен интосиазъм и резултата щеше да бъде 90 %-ЗА.Надявахме се на рязко повишаване на стандарта на живот, но това не стана,защото комунистите разграбиха държавата и ореваха орталъка че имаме високо квалифицирана и евтина работна ръка.И налетяха менте чужди фирми, да ударят кьоравото.

126

R

преди 4 години

До VНе пиши глупости. Изборите са референдума. Ако на изборите тогава хората не искаха ЕС, щяха пак да си изберат комунистите. За лъжи ли ти плащат , *** ?

125

1

преди 4 години

Пий си водката ***-кин и недей бра грижи за Европа.

124

Анонимен

преди 4 години

До Челенството в ЕСДокторе, тя пак е избягала и дращи на компа

123

Анонимен

преди 4 години

Ами то това е публична тайна и добре се знае по политическите кръгове на Запад... ЕС е бутафория. Той си е почти разпаднат вече.

122

Анонимен

преди 4 години

На Джуджи пак му се привижда разпад на НАТО и ЕС :-)Едно е сигурно, след 10 г ще си пика в гащите без да ги сваля :-)А ЕС и НАТО нямат причина да се разпадат. Има още опикани соц военни тролещи по форумите, но на всеки данъкоплатец е ясно, че без ЕС ще си папаме подметките, а без НАТО само за 7 дни сме турска територия. Дори рублокошляци като сидеров не смеят да си мислят за излизане от там, като знаят колко бг муя ще им се набият в *** ХАХАХА

121

Анонимен

преди 4 години

До 130 Челенството в ЕС - Републиките в Руската федерация са свързани със съюзнически отношения, така че не им бери ти грижата. Там всички имат равни права, работа, в училищата си учат националния си език, имат писатели, професори, своя азбука и книжнина. То така е и в Европейския съюз.