34

teo

преди 4 години

Крайно време е тази КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ СТОЛЕТНИЦА, уж СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ да бъде закрита със закон, както в много бивши социалистически държави! Тази партия да няма достъп до държавни постове. Само така България ще тръгне напред!!!

33

Чочо

преди 4 години

Нинова иска хем това в онова ,хем душата в рая . Не става , господ не дава .

32

А защо?

преди 4 години

Да ме се избира от народа, чрез гласуване? Примерно всяка партия в парламента има свой кандидат. По-добре е да е независим кандидат.

31

КНСБ

преди 4 години

Нинова е права - ако президента назначава тоя шеф те повечко ще се облажават и ще могат повечко да присвояват т.е. пак се мисли за " на работата лекото и на хляба мекото " И именно поради това *** са зинали като лами - да могат безнаказано да цоцат... Отврат !

30

анонимен

преди 4 години

Не може един субект, макар и президент да избира човек на такава длъжност! Не е демократично , Нинова! Ама БСП била "най-демократичната партия", според теб?!

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГербавите *** дават всичко от себе си!това сам ли успя да го измислиш ве каскет или така пише на листчето?

28

Мунчо

преди 4 години

БСП иска шефът на КПКОНПИ пак да се назначава от президентаабе направо от руското посолство да го назначават бе, аз трябва да водя Деса на мол.

27

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

сТАРИТЕ КАДРИ ОТ бкп-гроб ПРОСТО ВИ УБИХА НА ИЗБОРИТЕ. ЗАЩОТО СТЕ В КОМБИНА.ЗАЩО НЕ СИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА СТАЧКУВАШ ДЕН И НОЩ?КВО МИ МЪДРЕШ ТУКА НЯКАКВИ ПРОСТОТИИ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ???-Т-А-Я НЕ СТАВА!!! СЪЩАТА КАТО СЕРГ.ГЕ-Й

26

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Пак грешка!!!

25

апо

преди 4 години

1.Изказванията на тежко компрометирани персони като другарката Нинова , в най-добрия случай звучат като т ъ п и скучен виц , на който дори не можеш да се засмееш.2.Всички много добре знаем БСП какво иска , но само с искане не става , трябва да знаеш и да можеш.БСП до тук са показали че са много добри във фалирането на държавата.....

24

Анонимен

преди 4 години

Пак фасони!!!! А не иска ли от нея!!!!!----Всъщност точно от нея!

23

мръсни комунисти

преди 4 години

Пак фасони!!!! А не иска ли от нея!!!!!

22

Къде е разликата?

преди 4 години

Ами те и депутатите като президента се избират пряко от народа ......

21

Слави Трифонов

преди 4 години

БСП се преименува на НТП - няма такава партия

20

Анонимен

преди 4 години

и страхът има миризма

19

До 22

преди 4 години

Вие не разбирате проблема излезте от рамката ГЕРБ, БСП и която и да било др. партия. В момента принципа на избор на този пост е изцяло сбъркан, което опорочава като цяло този орган КПКОНПИ. Ако искаме някога този орган да работи както трябва то този пост трябва да бъде избиран от страна различна от управляващата. Утре ще дойде на власт да речем ПП "Няма такава държава", ще вземе ще си смени Цацаров и ще си сложи техен човек, а не трябва да бъде така. Гледайте принципа на избор.

18

Чочо

преди 4 години

Колко е скромно искането на Корнелия ,би трябвало да поразшири исканията си например: тримата големи в правосъдната система да се назначават от президента , за в бъдеще втори мандат за Р. Радев при вече президентска република и той да назначава премиера , да се отпусне поне 100 лева на глас за БСП , като най стара партия , за да се осигурят бастуни и изкуствени стави , на останалите партии по 0.50 лв. Да се възстанови култа към личността пожизнено към настоящия председател на БСП. Хип-хип ура !

17

До До 17

преди 4 години

Нали са партия столентица, преживяла какво ли не. Ще застанат зад него. Ние народа като видим, че върши работа и ние ше застанем зад него. нали сме супер интелигнетни всички. Така се прави промяна на статуквото, другарю. Не с мълчание и оправдание.

16

До 17

преди 4 години

А това да определиш и избереш човек който трябва да те проверява, не е ли цинизъм? Ти видял ли си някой да разследва човека, който те е назначил? Ако този Цацаров тръгне да разследва да речем Премиера колко време ще изкара на стола, след като Премиера разбере? След разговора на Кокинов и Борисов по повод Цацаров и това "шефе ти си го избра", за какво изобщо говорим?

15

Sichtpunkt

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА! ОСНОВЕН ЗАКОНОДАТЕЛЕН И РЕГУЛАТОРЕН ОРГАН Е ПАРЛАМЕНТА.ПРЕЗИДЕНТА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ФУНКЦИЯ И ПРАВА ДА НАЛАГА ВЕТО, КОЕТО "ЗЕЛЕНИЯТ ПЪПЕШ" Е ПРАВИЛ ДО СЕГА НАЙ - МНОГО ОТ ВСИЧКИ ПРЕЗИДЕНТИ.Тая Kypнeла пак не разбрала!