12

Анонимен

преди 4 години

До и на тези еколозиГоVнийо, ти кога си събирал пари? На такива като теб сиромаси-*** с клечка не можеш да им бръкнеш! Знам, намекваш за Боян! Ти не струваш колкото нокътя от палеца на средния му пръст! Пари и хора за издирването му дадоха китайците!

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимна 9Мога ли да ти обясня, че това е все пак елитарен спорт, струва доста пари.Освен това твоето е явен расизъм! Разбира се, откъде да знаеш, че има много добри алпинисти индийци, пакистанци, китайци, японци, а и шерпите не са много белички и не са от Гренобъл или Берн. И откъде знаеш колко деца имат тези хора?А сега: мирно! Шапки долу! Поклон пред паметта на двама достойни граждани на Франция!

10

До Това са

преди 4 години

Шмугльо, аз също ненавиждам Цороц, ама предпочитам по-интелигентни писания против него! Твоето е тъппо!Моля да ме извиниш, но по-тъппо нещо не бях чел отдавна! Алпинизъм има много преди Сорос да извряка за пръв път, а и той никога, ама никога не е казвал нищо за алпинизма!Мир на душите на тези смели мъже!А ти никога няма да разбереш за какво става дума, за какво са дали живота си тези хора! Ще пъшкаш в бели чаршафи, ще те боли, докато гледаш с ужас последните капки от бутилката!

9

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да ми обясни факта, че до ден-днешен не чух за ром, арабин или друг такъв цветен обект, загинал при толкова нелепи обстоятелства? Аз лично бих била много по-доволна, ако се бяха оженили и отгледали 5-6-7 бели деца, а не да се чудим след колко време ще се пръкне следващата мюсюлманска държава в Европа. Стига сте ги хвалили, че сбъднали мечтите си, ако това сбъдване не носи полза никому, най-малкото на теб...тогава на това ората думат "загубена работа". За родителите си помислиха ли?

8

Анонимен

преди 4 години

Много по-добре е да умреш сред красивата природа и планиниР отколкото като БГ пенсионер. БГ не е държава, а ГРОБ-ница за пенсионери

7

Това са

преди 4 години

До Кинапродажни плъхове с манталитета на улични песове,които ходят да катерят планините за да пропагандират евреиския глобализъм и т.н. глобално затоплянеСороски пари, корупция и мерзост - това са тези "алпинисти" !!!

6

стейси

преди 4 години

Ами сега са високо , високо и да ги плюете и да не те са изживели мечтатата си , така че ...

5

и на тези еколози

преди 4 години

ли ще им събираме сега пари за да им върнем ммършите !?

4

Кина

преди 4 години

Мир на душите им ! Това са хора, живяли пълноценно, последвали порива на сърцата и реализирали мечтите си. (Относно предишните коментари: червеите не летят, човек сам избира пътя и целите в живота си.)

3

Анонимен

преди 4 години

Вече няма да правят така

2

Анонимен

преди 4 години

Кой каквото търси си го намира рано или късно ...

1

Sa

преди 4 години

Никой не им е бил телеграма да се катерят като кози!