11

vlady

преди 4 години

Любовта на католическите свещеници към децата е възпята в песни като Pleasure of Molestation, God Has a Plan for Us All, Cry for the Moon, The Boy and the Priest и т.н.

10

Анонимен

преди 4 години

Толкин е католик .Няма база за сравнение с рицарството в Христа с безумията в днешния свят .Свят на леви комунисти ,атеисти ,ислямисти ,азиатски диктатори и тн .Мислете преди да говорите глупости за Католическата Църква.

9

Pen

преди 4 години

Дано да ги защитят децата от този извратеняк и сектата му ! :))

8

кой

преди 4 години

Папата е главата на световна корпорация, специализираща в промиване на мозъци, в която са изнасилвани хиляди деца през годините. Да не говорим за колко са избите, или конвертирани насила от Католическата църква в Новият свят. Върховно лицемерие и уникално безумие!

7

Браво.

преди 4 години

А за мъжете? Кучета ги яли?

6

Анонимен

преди 4 години

Горките деца!

5

Чичо Чарли (Шийн)

преди 4 години

Католически свещеник да ти защитава дете е все едно Ози Озбърн да ти защитава бутилка с уиски.

4

Щирлиц

преди 4 години

"Охооо, децаааа...." помислиха си кардиналите."Офффф, отново крокодили..." помислиха си децата.

3

Нафарфорий

преди 4 години

А белия пингвин как точно разпознава кои са жени и кои мъже в Тайланд? Виж тия от свитата му разпознават децата безпогрешно.

2

Анонимен

преди 4 години

Много мисли за децата и жените да, прикривайки педофилите в католическата църква.и тези свещеници нападащи и изнасилващи монахини.Освен педофилията сега се разкрива нов скандал за забременели монахини в следствие на изнасилвания от страна на свещеници мисля,че беше някъде в Африка.Вместо да говори празни приказки тоя от снимката да говори за проблемите в собствената му църква

1

Едно

преди 4 години

не може да се отрече на католическата църква - любовта към децата!