28

Търпелив

преди 4 години

голяма вярваща е християнкас 3 брака и казва на други че ще умратабсолютна сатаничка

27

Макароне

преди 4 години

Жалка картинаЛъжеевангелието отново атакува.Сатана се преправя на светъл ангел, тъй,че не е голямо нещо ако и служителите му се представят за служители на правдатае писаноБдете и внимавайте

26

рашка говняшка

преди 4 години

Сатаната от империята на злото прави жалки опити да се меси в божиите работи.

25

Анонимен

преди 4 години

Сатана в момента управлява. Никой не може да ме убеди в обратното - зад всеки човек, който се е добрал на някаква висока позиция, има демонични създания и/или ритуали !

24

бг

преди 4 години

Там,където Бог властва има успех и държавата просперираБог да пази България!

23

Бау

преди 4 години

Амин ве :D Замислям се сериозно дали да не ... повярвам. Явно се вадят пари.

22

Вервам

преди 4 години

Новия Исус трябва да има и своята Мария Магдалена!!! Каква добра новина за всички бели хора.

21

Дискриминация

преди 4 години

Ааааа, така значи, там си назначават хубавите блондинки милионерки, а нас тук ни пробутват Херо Мустафата. Май не ни уважават много-много нашите старши евроатлантически партньори.

20

УМЕН

преди 4 години

Пастор милионер е нещо като алкохолик въздържател. Оксиморон някакъв.

19

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Тя и фолкинята Андреа е блондинка милионер и проповядва чалга религия по божествения кАНАЛ Планета

18

-|-

преди 4 години

"...Навсякъде, където аз мина, Бог властва! Когато съм в Белия дом, Бог е в Белия дом!"лелеееееее... аман от богоизбрани...или пък проповядва "теологията на просперитета", според която Бог ще възнагради вярата на хората с пари, а бедността е божие наказание...."Ахаааа, религиозно узаконяване на ламтежа за пари и богатство. Все си мислех, че религията е насочена към духовното, не към материалното. Явно съм грешал.

17

бай ганю

преди 4 години

пастор милионер тази е фабрика за бълване на глупости за да се облагодетелства финансовоне личи да има нещо духовно в поведението и освен думи които всеки така или иначе може да говори

16

Биография.

преди 4 години

На 5 годинки баща й се самоубива. След това група съседи и роднини започват да издевателстват сексуално над нея между шестата и тринадесетата й годишнина. За това тя разказва на майка си години по-късно. Като тийнейджърка расте потисната и става булимичка заради преживяното в детството.Пола има три брака зад гърба си, като от първия има един син.-------------------Това е подигравка с християнството. Тази няма нищо общо с него.

15

Анонимен

преди 4 години

Важно е жени да заемат повечето ключови постове, така мъжете ще се чувстват малоценни, докато накрая станат ***.

14

Еврейска преса-днес

преди 4 години

Може да сте на 100% сигурни ,че тя е читав човек когато тукашната продажна преса управлявана от генетично увредени хабадници евреи любители на гетовата чугунизизация в България започне да тръби мръсотии за някой.По добра атестация от това ,че пишат мръсотия за съветник на президента на САЩ няма.Там не влизат хора разединители г-да либерални лоботомии .Не е нужно Пола Уайт да се доказва пред вас генетичните аномалии България ще се пробуди скоро от еврейското ви робство.

13

Ал Гор

преди 4 години

Традицията в американската политика повелява държавният Глава да има ДУХовна съветничка в ОРАЛния кабинет. За де.Бил Клинтън това беше Моника Люсвински.

12

OMG_Lucker

преди 4 години

Гугълнах я. Смея да заявя, че тя може да е харизматична за американците, за нас- в никой случай, да не казвам по- силни думи. Може би на някои снимки, които не са отблизо човек може да се обърка, то грима, прическите, тоалетите, операциите и фотошопа помагат.Но външния й вид не е най- важен разбира се. Днес всеки с кинти може да си направи процедури и операции и да излезе сравнително красив. Четейки статията разбираме важното за нея- тя е куку, която съветва кукуто на най- високия пост в света.

11

Анонимен

преди 4 години

Стара чанта ама с нови дръжки;)

10

OXXXX

преди 4 години

Хубава катеричка. Бих и дал да си поиграе с жълъдите.

9

Глобалиска сметовица

преди 4 години

Много либерастичното еврейски шабеси и Гойо тук са се наострили и въпреки ,че тровят България и имат пръст в съсипията и разрухата и още от времето на Иван Шишман през тяхното Турско робство и трите национални катастрофи и всички световни войни заради техните измислени религии на Авраам побъркания те са овмирисали всичко на смърт.И сега са седнали Пола Уайт да хранят! Мюслите и Чорное безмозъчни габони, които тикате в Европа либераст шабеси първо вас ще из.бият,унищожат и приключат.