37

Анонимен

преди 4 години

Разумната държавна субсидия в България е между 20 и 30 лева на глас за партиите прескочили 1% от гласувалите. В други държави може да няма държавна субсидия, но за България е необходима по съвсем разбираеми причини. Е, който иска мафията ГЕРБ да управлява още 100 години, разбира се, че иска да няма държавна субсидия или да е символична от 1-2 лева.

36

Ха-ха

преди 4 години

Всяка партийна субсидия е НЕразумна. Като сте мераклии да сте партийци, ще си бръкнете в джоба и ще се субсидирате

35

До 38

преди 4 години

Стига си ревал шпигел. В другите държави ги няма тоя глупости или си намират инвеститори, или лягат да спят.

34

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Няма страшно. С 1 лев държавна субсидия, мафията ще издържа партиите и ще им нарежда какво да правят. Нали това искате, мафията да управлява чрез зависимите от нея партии. Изключение е ГЕРБ като част от мафията.

33

опетков

преди 4 години

До V Хърватска си беше на светлинни години преди нас далеч преди да ги приемат в ЕС. Тях не ги приемаха дълги години в ЕС заради граничните им спорове със сърби и босненци. Словения и Хърватия бяха най-развитите части на Югославия и се отърваха почти без война на тяхна територия.

32

опетков

преди 4 години

Спорно е колко точно е "разумната" субсидия", но народът се е произнесъл по въпроса с референдум и няма мърдане, поне засега. А партиите да се ориентират към други източници на аванта и да си ги заработват, доста свикнаха наготово.

31

V

преди 4 години

бсп и герб са издънките на Европа .Управляваната от тях държава е на последно място по всичко .Даже най новите членки на ЕС като Хърватска ни изпреварват при това в пъти по някой показатели .По всичко личи че трябва да се махат.

30

Анонимен

преди 4 години

Млади сте и не помните защо се въведе държавната субсидия за партиите и защо е необходима и сега. Един лев субсидия е популизъм за пред онези 80%.

29

Анонимен

преди 4 години

Милиарди за самолети има, а няма няколко милиона за партиите, за да има демокрация и многопартийност.

28

Реалист

преди 4 години

Разумната партийна субсидия е доста повече от тези 8 лева, които са минималната субсидия.

27

Край

преди 4 години

*** това лявата партия дето почна да облага минималната заплата и въведе плоския данък ли?!?! НУЛА лева за вас даже 2 Нули

26

Чича Ви Митко

преди 4 години

"...От партията искат 6000 хил. лева за дете за онези, които се осигуряват и работят..."6000 хил. лева = 6 000 000 лвНеграмотност, здравей!

25

Анонимен

преди 4 години

Ако има сигурна работа и заплати по 6 бона както са при депутати, на никой не му трябва 6 бона помощ. Ама няма.

24

Анонимен

преди 4 години

При Живков живеехме по-добреСъщите хора на Живков, който ви въртяхя живота ви докараха до сегашната дупка... Замислете се много внимателни, какво искате за напред. Няма го СССР, да ни тъпче гушите с пари, пръжие и крадени технологии, че да просперираме ... БСП социална политика никога няма да имат.

23

Анонимен

преди 4 години

Имахте от 1944-а до днес възножност ... Пропиляхте я. Комунизма свърши.

22

Анонимен

преди 4 години

Кажете на онея търбух общински съветник дето скри Митьо Очите, да си дари СКАПАНИЯ РОЛС РОЙС, за партията ...

21

collector

преди 4 години

и 10стотинки ви е много какви 8 лева

20

Мюлер

преди 4 години

Винаги си бил най тъпия в оправлението

19

Щирлиц

преди 4 години

Тече леко и уж незабележимо преливане от гербавите другари,към червените им съпартийци.Преливайте,не ви е за пръв път,но будалите все повече намаляват.

18

Totenkopf

преди 4 години

""Искаме акцизът на стоки от първа необходимост, като мляко, месо, хляб, яйца, да бъде намален на 5%" Това го бяхте обещали, да го направите, когато бяхте на власт, но не го направихте. Станишев бързо забрави, какво е обещал да направи. Това е за тебе Ерменков ходеща еманация на думата корупция. Погледнете му само физиономията дори и всичко ти става ясно пропаднал алкохолик наркоман.