40

Анонимен

преди 4 години

И какъв е смисъла на БАБХ въобще да ни съобщава това след като не казват фирмите производител?Все едно по новините да кажат, че навън се разхожда масов убиец без да кажат как изглежда.

39

Дедо ви

преди 4 години

Коя е била пушената скумрия?

38

Kkk

преди 4 години

Кажете кой е магазинът - М.Е.Т.Р.О се казва. Хората имат право да знаят.

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКога ще се научиш да пишеш на БЪЛГАРСКИ?!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Суджука е заразен от комунист,защото гостоприемник на листерията са само комунистите.Болестта ги удря в лявото полукълбо и ги зомбира.В последствие стават клептомани,мафиоти и в последният стадий- убийци.

35

Анонимен

преди 4 години

Не купувам български колбаси. Пари на комунистически мутри не давам.

34

Данъкоплатец

преди 4 години

Не знаех, че БХК освен *** се занимават и със суджуци, но това е първата добра новина, която чувам от тяхна посока.Поздравления! Пийте една бира за добрата работа.

33

политкоректен

преди 4 години

А името на фирмите?

32

Анонимен

преди 4 години

Кои са Фирмажиите които тровят народа. Не че лично ме интересува но имам роднини приятели а й останалият народ не ми е безразличен. От 25 години нищо не купувам от мутренските магазини. Но не всеки може да си произвежда зеленчуци плодове да гледа крави телета пр, асета да си прави сужуци сирене кашкавал и кисело мляко в домашна среда. За това се иска денонощен труд. Сутрин от 5 вечер до 7 часа няма делник няма празник няма нова година. Животните искат да ядат и да им почистено.

31

Аве

преди 4 години

За чий ни е тази бабх. Бочко, разпореждай, се бе бай ...

30

Мдаа

преди 4 години

От тази информация най радостен е бибитко, щото суджука не стигнал до него.

29

Да

преди 4 години

Така е. Трябва да се даде инфо за фирмата. В Испания при епидемията от листерия се даде информация за фирмата и заразените продукти.

28

Анонимен

преди 4 години

Гадните ***, не плюйте германските вериги за хр.продукти, защото ако не са те, цените ще хвръкнат до небесата!Българският търговец/ най-вече симпатизира на БСП/, закърмен в далавери и ***.лизтво по времето на комунизма няма да може да бъде укротен. Цените ще растат главоломно и пазара ще бъде деформиран от оалчност. За качеството -да не говорим! Знаем се какво представляваме! Така, че респект към ЕС и да сме благодарни на изобилието на стоки . Макар и бавно, но хората започват да живеят п

27

Анонимен

преди 4 години

Безмислена информация-безмислена агенция, Без да се спомене името на фирмата, тази информация е абсолютно безполезна. Комунистически ***!

26

123

преди 4 години

Никой не ви вярва вече мафиоти от ГЕРБ. Същия филм като с чумата.

25

Истина

преди 4 години

Абе ......,ако съм си ги купил как да разбера?Няма такава простотия.Сакън да не навредихме на някой селски тарикати.

24

bms

преди 4 години

До ПрофесорХаризанов , пак ли пишеш глупости .

23

1

преди 4 години

До Професор,прифе ***,кой си ти че няма да споря с теб,това не е спор ,а само ти пиша истината,за най-младия комунист в България,до края на живота си,ще носи тази титла,защото,по-вече комунизъм,няма да има в България.

22

Анонимен

преди 4 години

Пише, четох,че бактерията е със система20/20 устойчиво развитие на регионите.Държи на студ и на пек.Малките и над 60 може и да непрескочат.Дърпа нервите.Лекува се с тетрациклини ипенецилини.Но защо масово не себоледува,за мен е загадка.Като малъкникога не съм си миел ръцете,камо липлодовете,които крадяхме или взимахме по улицата от земята.Както ида е ,четем статията и чакаме симптомите от банкин.При него инкубацията е вечна.

21

Професор

преди 4 години

До 20Абе не ми отговаряй бе! Как се осмеляваш да спориш с мен! Моля администрацията да вземе мерки.