35

V

преди 4 години

В България шефа на вик то най често го сменят , прокурора най рядко .Дали ще се оправи държавата ако не се завъртят нещата та да може и герб да отговаря пред закона .

34

Анонимен

преди 4 години

Що бе, какво не е направил както трябва? Защото е проспал пресъхнал язовир, огромни загуби по трасето или че Стомана Перник май е ползвала питейна вода? Или че не си е направил труда да разработи резервен план в случай на продължителна суша? И дали само той е за оставка? И дали е само за оставка или и за съд? Щото то животът с 5 часа вода на ден не е много хубав. Даже е доста смръдлив.

33

Анонимен

преди 4 години

Они у Перник и без това вода не пият

32

Анонимен

преди 4 години

Уволнението шефа на Вода и Кал е глътка въздух за управляващите и "аспирин" за перничани, но то действа за определено време. Да видим пожарникар,о какво ще измъдри. Ха аХа Ха Ха.

31

Анонимен

преди 4 години

До ала-бала 33Знаеш ли, такива като тебе, прославящи гробаджиите, след още много малко време, хората ще замерят по улиците с камъни ако не се разкарате!!! Боже, спаси ни от тази грабителска немска групировка, която на немецки пари ни ограбва допълнително и от нас вече нищо няма да остане!!

30

ала-бала

преди 4 години

Днеска едни ,утре други ,всеки ден ЕДНИ и Същи.Да живее ГЕРБ сега и за всички времена.

29

Самуил

преди 4 години

Съчувствам на перничани, Бог да ги пази от болести, но от друга страна съм сигурен, че през нещастието на хората минава просперитета на България. За да има просперитет трябва да го няма лицето Бойко (ББ, Мутрата и пр.). И тъй като народа вече е взел-дал и няма сили да оправи с ББ трябва нещо да се случи - нещо екстраординарно. Като да му спрат водата или хляба.Тогава Бог да му е на помощ на ББ.А то се вижда с просто око-след Перник следват Ловеч,Плевен,Бургас,Добрич,цялата страна. И ББ е ВЪН.

28

Бау

преди 4 години

Надявам се, че уволнението ще им помогне за проблема. Ама едва ли ... Надяват се, че новия ще дойде за 2 дена ще влезе в час и за още един проблема ще е отстранен. Не става точно така ...

27

Анонимен

преди 4 години

Всички от ВиК са за уволнение..

26

Така е

преди 4 години

Бесепето взе властта в Перник и веднага спря водата. Комунистите упражняват геноцид над пернишкото население.

25

Анонимен

преди 4 години

Нека Бойко временно назначи друг кмет, а хората да се успокоят, сега не е нужно да се клати правителството, виждате всеки ден се гради държавата ето примера даде пара и на пенсионерите и народа е доволен!

24

House M.D.

преди 4 години

А с винкели ли са нахлули?

23

Анонимен

преди 4 години

Ако Перник толко няма вода, да се вържат и те към нашия общ водомер, е го къде е. Спокойно, ние плащаме. На никой не му дреме. Пък и ние тоя път поне ще сме наясно кого подпомагаме финансово и от човещинка.

22

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че е крайно време да се обадят на небезизвестния хидроинжинер Ахмет Доган за консултации де, не за нещо друго. Обаче той е скъпоплатен и требе заемче да теглим. Но гаранция ще оправи работите...или най-малкото ще яземе парите.

21

Анонимен

преди 4 години

Е то перничани и без това цял ден из София се шматкат. Ще пият по една студена вода 5 часа вечерта преди да си тръгнат и ще стискат до утре сутрин докато пак се върнат в София.

20

Анонимен

преди 4 години

И да го уволнят и да е в затвора - вода НЕМА!

19

Шопо

преди 4 години

А кой украдна парите !?!?

18

Крадци

преди 4 години

Да за тези ремонтирали стената Бонус към заплатите и по Мерцедес за шефа за Водната Централа - Бонус и по едно Ауди се шефа. За Водната централа на другите язовири - по едно Ауди и един апартамент за здравния работник измислил салмонелата (за да има вода за ВЕЦа на резервните язовири)За Стомана Перник бонус по едно БМВ че са спестили милиони и крадат питейна вода За Перничани РЕЖИМ щото са овце и ще търпят.За Шефа на ВИК бонус и уволнение защото ще е жертвената овца.

17

АнонимеН

преди 4 години

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!!!БОРИСОВ НАПЪЛНО ИЗТОЧИ ДЪРЖАВАТА И Я ВКАРА В НОВИ И НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!!!ВИК УПРАВИТЕЛЯ НАПЪЛНО ИЗТОЧИ ДРУЖЕСТВОТО И КАТО ПАРИ И КАТО ВОДА И ГО ВКАРА В НОВИ ЗАЕМИ!!!КОЛКОТО И ДА СТРАДА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ МУ Е МНОГО МАЛКО ЩОМ ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ И ГЕРБ!

16

Totenkopf

преди 4 години

Този още ли не е в затвора? *** народ, слаба държава, лесно се управлява.