25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26:Tи си един глупав, но претенциозен *** дето за нищо не става..

24

Анорак

преди 4 години

Някой правил ли е анкета /проверка/. какъв процент от работодателите коректно изплащат трите дни от болничния.дали ни ги пропущат понякога,

23

Анонимен

преди 4 години

Работодателите не плащат справедливи заплати, имат огромни печалби, много са нагли тия работодатели с ромски манталитет. ХОРА НЕ ЗАПОЧНЕМ ЛИ ДА СТАЧКУВАМЕ МАСОВО, НИКОГА ЗАПЛАТИТЕ У НАС НЯМА ДА МРЪДНАТ, НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО. ТИЯ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГРАБЯТ ОТ ДЖОБОВЕТЕ НИ. ИМАТ СИ МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО ТИЯ ОЛИГАРСИ

22

Анонимен

преди 4 години

Докато не свалим хунтата на ГЕРБ с протести и избори ей така ще е. Ще се опитват да отнемат от хората за шепата си изборджии милиардери. Референдум за забрана на интегралната контролираща бюлетина, за неплащане на осигуровки доживотен затвор и България ще се оправи

21

Анонимен

преди 4 години

Бизнеса да поиска да се криминализира неплащането на осигуровки. Сега стотици хиляди българи си мислят че работодателите им внасят осигуровки, а накрая се оказва че нямат трудов стаж. Ето това трябва да се направи хора от тн сив бизнес да си ходят в затвора за неплащане на осигуровки и за бавене на заплати.

20

Анонимен

преди 4 години

В съседната статия пише, че за да се справи организма с вирусна инфекция и настинка, обикновено на организма са нужни между 7 и 10 дни почивка вкъщи. Само дето на личният лекар ще му отнемат правото да ти ги даде.

19

Гаманов

преди 4 години

И при комунизма и сега при капитализма за едни беше и сега пак е добре,а за други и тогава и сега пак е зле!

18

Анонимен

преди 4 години

Сега личният лекар може да даде до 14 дни. На мен ми даде миналия месец, след което влязох в болница. Разбира се нищо фалшиво няма. Как си представят ходенето до ТЕЛК при някой по-тежко протичащ грип, който не може да се излекува за седем дни, а и в тези 7 дни има най-много 5 работни дни?

17

Ха ха!!!

преди 4 години

До Анонимен 14 - не си прав - герберския *** е foolproof или дуракоустойчив - търпи до безкрайност!

16

nekoj

преди 4 години

Калинките мислили, мислили, посъветвали се с Вожда - и измислили!

15

Факт

преди 4 години

Тези идеи нямат никаква връзка с фалшивите болнични, а са поредния опит работодателите да не плащат, а болничните да са за сметка на работника.

14

До бай питащ

преди 4 години

От догодина и за това ще има лимит, ако превишите нормата плащате глоба, хем още кинти за бездънните джобове на мафията,хем внуците на бившитите другарЕ преизпълняват плана за доунищожение на българския народ с пълна сила,докато насърчават плоденето на "малцинствата",хем още по- спихнати,озлобени,обезверени да станем.Никакъв сеХ, само боХ ни предвиждат тоталитарните гербобесепарски фашисти

13

Анонимен

преди 4 години

Поредната *** герберска идея.................тия счупиха ***!!!

12

сминдух енд чесън

преди 4 години

Ако няма дълги поредици от почивни дни ,няма да има и болнични.

11

Анонимен

преди 4 години

И после - защо имало Народен съд за такива фашизоиди след 9 септември 1944 година. Били репресирани...

10

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийте, сложете лимит по колко пъти на година да се разболяват 80те%гласуващидебили

9

Бай питащ

преди 4 години

А лимит колко пъти да го правиме с жената няма,ли да има?

8

Анонимен

преди 4 години

Аз все пак искам да знам, как тиквон велики, за миналата година има спестени пет хиляди лева от болнични. Лъгал е хипертоника явно, щом не е похарчил парите за лечението си, а ги е спестил. А по принцип много лесно се става асматик,плюс това процента телк не е малък.

7

Бонго

преди 4 години

До 245Осигуровките за болнични са към 2% и са част от ДОО-то - фонд "общо заболяване и майчинство", нямат нищо общо със здравните вноски от 8%. Едното е обезщетение, другото е за лечение.

6

Идеално

преди 4 години

Направо да се евтаназират "мнимите" болни, така хем няма да натоварват здравната система, хем работодателите няма да плащат болнични.